12.5.2017

Metsässä mieli lepää

Tällä viikolla tulee aika leppoisa vlogivideo. Nautiskelen kauniista luonnosta, kevätsäästä ja linnun laulusta. Grillailen ja teen runsastäytteisen unelmakääretortun, joka syötiin sen siliän tien.

Hyvinkään Sveitsin ulkoilualueella on kaunista ja siellä pitäisi muistaa käydä useamminkin kävelemässä. Metsä on minulle tärkeä paikka, jossa mieli lepää.

Mukavaa viikonloppua!




22 kommenttia:

  1. Ihana metsävideo!Olet samanlainen ötököiden pelastaja, kuin minäkin. Matojakin pitää välillä kävelyteiltä siirreltä tallausten tieltä. <3 Hauska idea tuo "kolmen kopla" :)
    Kävin aiemmin vinkistäsi kuuntelemassa rentoutusvideoitasi.Ihania kertakaikkiaan.Äänesi on todella tehty juurikin rentoutumiseen.En aina kommentoi, mutta olen pidempään jo nautiskellut postauksesi juurikin töiden jälkeen ihan rauhoittuakseni.Arkeakin kuvatessasi äänesi rauhoittaa ihanasti kun jutustelet niitä näitä.
    Uskon, että lapsesi ovat pieninä nukahtaneet suloisesti äidin satuihin illalla. :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon ihanasta kommentista Mirjam-Matilda ❤️
      Mukava kuulla mielipiteesi.

      Poista
  2. Ihanaa viikonloppua sinulle Kati ❤️

    VastaaPoista
  3. Ihana video kyllä keväisessä metsässä on mukava kävellä. Auringoista viikonloppua ja hyvää Äitien päivää.♥

    VastaaPoista
  4. Metsässä on ihana rauhottua! Ja se tuoksu siellä on ihana!
    Ihania herkkuja siellä taas tehty.
    Hyvää viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  5. Ihana; kolme Katia <3 Ja sankari olet kun ötökän pelastit, tosinminulle jäi tunne, joutuiko nyt variksen evääksi ;)

    Hmm...pitäiskö tehdä kääretorttua???
    Ihanaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu.
      Toivottavasti ei joutunut kenenkään evääksi :D
      Metsässä on mukavampi olla itsensä seurassa :)

      Poista
  6. Ihana luonto, ja seesteinen sinä <3

    VastaaPoista
  7. Rauhallinen ja rentouttava luontokuvaus. Tuo kääretorttu lopussa teki mieleni hieman levottomaksi, nyt täytyy lähteä kauppaan. Niin herkullisen näköinen kääretorttu, että on pakko saada jotain makeaa 😀.

    VastaaPoista
  8. Metsään menemällä todellakin rentouttavaa, vaikka minä nykyään pelkään karhuja, kun ei tiedä, mistä ne yllättävät. Herkullinen kääretorttu. Mukavaa viikonloppua ja äitienpäivää. Liisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liisa. Onneksi tuo metsä on keskellä kaupunkia, joten siellä pystyi turvallisin mielin käppäilemaan. Lapin aarniometsissä olisi ehkä hyvä pitää vähän ääntä kulkiessaan metsässä :)

      Poista
  9. Metsässä kulkeminen on ihanan voimaannuttavaa, teitä olikimn siellä trio :) Unelmatorttua, nam...en olekaan aikoihin tehnyt. Mukavaa viisuiltaa!

    VastaaPoista
  10. Voi miten siellä on jo kevät pitkällä ja linnut niin ihanasti laulaa....tänne ei tänä vuonna taida kesää tullaakkaan :) ihanaa äitienpäivää Kati♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa. Kylmä kevät on täälläkin ollut vaikka lunta ei maassa ole ollut aikoihin. Toivottavasti pääsette tekin pian nauttimaan lämpimistä säistä. Ja toivotaan, että kesäiset säät jatkuisivat pitkälle syksyyn.

      Poista

Kiitos kommenteista!