19.1.2018

Kähertäjä

Tällä viikolla näytän videolla teille yhden varjostimen, jonka tuunasin v. 2012. Tykkään siitä edelleenkin.

Ostin vihdoin uuden kihartimen, josta puhuin viime vuoden lopulla. Ensimmäisellä kokeilulla sain laitteeseen vähän tuntumaa.

Mukavaa viikonloppua kaikille 💜



12 kommenttia:

  1. Huippuidea tuo varjostin 👌🏼 Äidille vois tuunata sellaisen, kun yhdessä jalkalampussa on just tuomonen tylsähkö valkonen varjostin. Kiitti vinkistä!

    Mukavaa viikonloppua sinnekin ❤️

    VastaaPoista
  2. Olipa tehokkaan näköinen kiharrin ja upeet kikkarat sait! Mitä tuotetta käytit kiharrussuihkeena / suoja-aineena?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jaana.
      En ole enää vuosiin käyttänyt lämpösuojaa, koska olen todennut, että niistä ei ole mitään hyötyä.
      Useimmissa on alkoholia, jotka kuivattavat hiusta entisestään eikä mikään kemikalisuihke suojaa hiusta kuumuudelta. Ehkä ne silottavat silikonin ansiosta ja vähentävät sähköisyyttä, mutta ne eivät estä vaurioita, mitä kuumuudesta voi aiheutua.

      Poista
  3. Hei Kati olepas sitten aika varovainen sen kihartimesi kanssa.Nimimerkillä tukkansa polttanut.Käytä kunnon kuumasuojaa äläkä käherrä usein.Hiukset palaa ja katkeaa aika helposti.Napakka villasormikas on aika hyvä suoja sormille.Tässä samalla kiittäisin himmeliohjeesta,jonka avulla pääsin sisään siihen maailmaan vaikka jo meinasin luovuttaa.Kahdessa illassa tuli valmista ja oikein nätti.Seuraavaksi varmaan seinähimmelin kimppuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa kuulla, Katri, että onnistuit tekemään himmelin ohjeellani.
      Suoristan tai kiharran hiuksiani enintään kerran viikossa. Hiusteni pesuväli on 5-7 päivää ja kiharat pysyvät hyvin hiuksissa seuraavaan pesuun asti. Ilman sormikasta olisin polttanut näppini jo moneen kertaan, joten se oli ihan ehdoton :D

      Poista
  4. Oi miten upea tuo varjostin, niin kaunis kuvio kun valo menee päälle! Kuopuksella on tuollainen Remingtonin kiharrin ja kehuu sitä kovasti:) Nuo sinun hiukset on kyllä aivan upeat, olet kaunis♥ Takkatuli on minusta ihan parasta vilakoilla:) Mukavaa viikonloppua♥

    VastaaPoista
  5. Kiva tuunaus ja oiva idea saada pienellä vaivalla ihan eri ilme :) Mulla on tuo sama kiharruspuikko mutta harvakseltaan tulee käytettyä koska on vähän hankalampi kuin lämpörullat. Tosin, kun haluan kunnon kestävät kiharat, käytän puikkoa sillä se nopea ja kihartaa hyvin. Minusta teit just hyvät kiharat ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiccu. Mullakin on lämpörullat, mutta en ole niitä kokeillut, kuin muutaman kerran. Niitä on niin vähän, että saan vain puolet hiuksista niiden ympärille. Pitäisi varmaan myydä ne tarpeettomana pois.

      Poista
  6. Hieno tuli lampusta <3 Tehokas kiharrin ja upeaa jälkeä tulee. Mukavaa sunnuntaita!!!

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista!