15.1.2016

Plääh, ettenkö sanois...


Olipa tylsä viikko takana.
Jotenkin tuntuu olevan takki tyhjänä kiireisen loppuvuoden jälkeen. En saa blogissa oikein mitään järkevää aikaiseksi ja luovuuskin on ihan hukassa. Odota niin kevättä ja aurinkoa, jotka saapuisivat piristämään fiilistä.

Rapsasin itseltäni hiuksia, ihan vaan muutaman sentin. Alennusmyynneissä käytiin, mutta sieltä ei löytynyt mitään vaatetta, jota olisi voinut käydä edes sovittamassa. Ilmeisesti olin liian myöhään liikkeellä. Kaikki parhaat oli viety ja jäljelle oli jääneet vain erikoiset rätit. Onneksi nykyään alennusmyyntejä on tuon tuostakin, joten eiköhän sitä jotain löydy joskus minullekin.




44 kommenttia:

  1. Oot sä taitava, kun osaat itse leikata hiuksetkin! Herkullisen näköisiä vohveleita! Tylsiä viikkoja tulee välillä, ei voi mitään. Ehkä ensi viikko tuo tullessaan jotain mukavaa ja onhan tässä viikonloppu aikaa jotain piristävää keksiä! Mukavaa viikonloppua ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jaana, eipä tuossa paljoa taitoa vaadita, kun ei tarvitse leikata mitään hiusmallia itselle :)
      Ensi viikosta tulee parempi, tunnen sen luissani :D
      Ihanaa viikonloppua ♥︎

      Poista
  2. Ihania vohveleita, nyt alkoikin tehdä niitä mieli :) Hyvää viikonloppua, toivottavasti se piristää mielen!

    VastaaPoista
  3. Tänään olisi edessä hiusten leikkuu jä värjäys itse tehtyn'... saas taas nähdä kuinka käy :D joskus kun katsoo viikkoa jälkikäteen todella huomaa, että onpas ollu tylsää.. minun tämä viikko on just sellanen. Töitä, kotia, unta ja sama uusiksi! Onneksi on perjantai!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla odottaa myös värjäysoperaatio taas. Täytyy tänään hoitaa se pois alta :)
      Onneksi on perjantai :) Mukavaa viikonloppua ♥︎

      Poista
  4. Aina ei oo hyviä päiviä, ei edes hyviä viikkoja. Mutta eiköhän se tästä :)

    VastaaPoista
  5. Näppärästi hiukset lyheni:) Ja joo välillä ne päivät ja viikot vaan on tylsiä ja luovuus hukassa, mutta kyllä ne hyvät päivät taas sieltä tulee :) Mukavaa perjantaita!

    VastaaPoista
  6. Voi että kunpa mullakin olis tollaset hiukset, joista riittäis leikattavaa... Mutta ei oo enää, eikä näköjään tulekaan :D.

    Mua ahdistaa alennusmyynnit, joita välttelen ihan viimeiseen asti, kun en ikinä keksi mitä sieltä ostaisin. Ellen oikeasti satu tarviimaan jotain järkevää. Vaatteita en edes yritä löytää, koska musta tuntuu, että kaikki on jotenkin niin omituisia. Lyhyt- ja leveähelmaisia puseroita tai jotain muuta sellasta, mitä en vaan osaa käyttää. Urheilukaupat onkin ainoita, joissa nykyään asioin. Siellä on sellasia vaatteita, joista tykkään ja joille on käyttöä. Mutta aina kun töitten puolesta tai muuten pitäis olla asiallisesti pukeutunut, olen pulassa. Vaatekaappi kyllä pullottaa kaikenlaista, muttei mitään mitä vois laittaa päälle. Kumma juttu. Miehen vaatekaappi sen sijaan on mun silmin liki tyhjä, mutta niin vaan löytää sieltä aina jotain :). On kuulemma mallista kiinni ;).

    Iloisempaa viikonloppua Kati!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Annukka :)
      Mulla on alennusmyynneissä ihan sama fiilis. Haahuilen vain ympäriinsä enkä oikein keksi mistä edes aloittaisi. Mulla alkaa osa vaatteista olemaan kulahtaneita ja virttyneitä, tarttis jo päivitystä, mutta... Kävin kurkkaamassa myös nettikaupoissa, mutta eipä sielläkään mitään järkevää löydy.
      Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  7. Sä oot kyllä noiden hiusten kanssa niin taitava, pyörität niitä helposti miten päin vaan. Hyvä, että itse saan ponnarin kiinni :D Ja noi videot, aina kun katson tulee se innostus, kun tykkäisin tehdä videoita tosi paljon - editoida, lisätä ääntä jne, mutta kone alkaa olla sen verran huono että tökkii eikä tahdo aikakaan oikein riittää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja :)
      Editoiminen on kivaa puuhaa.
      Se on kyllä totta, että vanha kone ei jaksa pyörittää isoja videotiedostoja.
      Olispa tosi kiva, jos pääsisit myös tekemään videoita :) Ehkä sitä aikaa joskus liikenee.

      Poista
  8. Aika tylsä viikko on ollut minullakin, sellainen oikein perusarkinen. Juuri mietin, että pitäisi skeduloida kalenteriin jotain kivaa menoa.
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkäpä sitä tarvitsee välillä näitä tylsiäkin viikkoja niin osaa arvostaa niitäkin viikkoja, kun jotakin kivaa tapahtuu. Mukavaa viikonloppua myös sinulle Rva Kepponen :)

      Poista
  9. Oletpa näppärä kun itse onnistut hiukset tasoittamaan :). Tammikuu on minusta usein vähän tylsä kuukausi kaiken jouluilottelun jälkeen. Helmikuussa on jo enemmän toivoa ja virtaa keväästä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tammikuu ja helmikuu ovat tylsähköjä kuukausia. Lunta, pimeää ja paukkupakkaset. Pitäisi päästä niitä karkuun jonnekin lämpimään :)

      Poista
  10. Hih, itse leikkasin just viime viikonloppuna hiukseni ja maanataina tehtiin Nakkisoppaa :)
    Lumitöitä on ollut jokapäivä tiistaista alkaen. Aleissa kävin ennen joulua, eikä nyt ole yhtään huvittanut mennä, kun en oikein tartte mitään....Ällöttää toi lumessa ajaminen ja pukeminen, kun sitten tulee taas kuuma siellä kaupassa :/
    Minä NIIIN odotan kevättä ja kesää ja lämpöä ja AURINKOA!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, sattuipas hauskasti :D Samat touhut siis sinullakin, Satu :D
      Lumimäärä riittäisi jo minullekin. Onneksi kohta on taas kevät. Ajatella, että tammikuu on jo puolessa välissä.

      Poista
  11. Mieki oon oman tukkani kotikampaaja. Halpaa ja nopeaa. Nyt haaverna ois paksu otsis. Mut miten saat ohuesta tukasta paksua???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katin kampaajalla käy meillä myös muut perheenjäsenet, tai no mies ajelee oman tukkansa partaterällä lähes päivittäin :D
      Olen kyllästynyt omaan otsikseeni, kun en osaa sitä laittaa mitenkään kivasti. Melkein aina tulee laitettua samalla tyylillä pinneillä kiinni. Joskus innostun tekemään jopa letin, mutta harvemmin jaksan aamulla alkaa tukkaa pakertamaan, kun töihinkin pitäisi ehtiä :)

      Poista
  12. Löytyyhän tästä maailmasta muitakin, jotka leikkaa itse hiuksensa. :) Itse harrastan samaa. Säästää pitkän pennin (ja aikaa), kun ei tarvitse käydä kampaajalla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy sanoa, että aika paljon on säästynyt vuosien varrella rahaa kun ottaa itse sakset käteen :)
      Pojalle on helppo tehdä hiusten leikkaus kun sillä on "ananas" tyyli tällä hetkellä. Koneella ajelen sivut ja takaosan, päälliosan hiukset saa laitettua vaikka top knotille.

      Poista
  13. Oisko nuo kukan pallukat siemenkotia,jos ne kuivaa tai kuivattaa ja kylvää ja kattoo jos alkaa uus kukka kasvaan :) Herkulliset vohvelit, namia. Eipä siellä vissiin ole kamalasti tullukkaan lunta, luulin että olis enemmänki. Hyvää viikonloppua ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa! Niinhän ne tietysti ovatkin :)
      Lunta tuli vähemmän kun odotin, mutta ihan tarpeeksi kuitenkin.
      Mukavaa viikonloppua ❤︎

      Poista
  14. Jos jotain en itse uskaltaisi tehdä, on se omien hiusten leikkaus! Nyt kun on lyhyet malliin leikatut ei se onnistisikaan, vaan en kyllä pitempihiuksisenakaan uskaltanut milliäkään leikata. No joo, joskus tuli joku sojottava nopeakasvuinen leikattua, mutta ei kyllä muuta.

    Joskus tavallinen tylsähkö arki on ihan mukavaakin.

    Iloista viikonloppua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lyhyitä hiuksia en itsekään uskaltaisi itse leikata. Se olisi jo liian vaativaa :)
      Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  15. Nää on kyllä niin kivoja nää sun videot! Täällä takki myös typö tyhjä...tuntuu, että ideoita ei oikein saa mistään...blogin puolellakin on tullut nyt kuvatta lähinnä asetelmia...Kevättä odottelen minäkin jo innolla!
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Marita ❤︎
      Aina ei vaan pää pursuile ideoita. Tuntuu, että ideoita tulee sykäyksittäin. Välillä on monta ideaa ja välillä ei yhtikäs mitään :D Kauniita asetelmia oletkin kuvannut.
      Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

      Poista
  16. Tylsää on joskus jokaisella. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksi. Tuu säkin kylään Aurinkokujalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tulit käymään ja jäit lukijaksi, tervetuloa.
      Kävin myös kurkistamassa kivaa blogiasi ja jäin myös lukijaksesi.

      Poista
  17. Liisan kotona16.1.2016 klo 21.05

    Hienoa, että osaat ja uskallat leikata omat hiuksesi :) Itsellä lyhyet hiukset, niin en uskaltaisi enkä osaisikaan. Olen aina haaveillut pitkistä hiuksista, mutta kun kasvaa tiettyyn pituuteen, niin innostus laantuu. Varmaan kiireisen joulukuun jälkeen vähän yhdellä sun toisella on vähän takki tyhjä, niin myös minulla. Mutta kohti kevättä ja pääsiäistä, niin eiköhän se siitä. Liisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitkien hiuksien leikkaaminen on todella helppoa lyhyisiin nähden. Silloin, kun minulla oli lyhyet hiukset, niin välillä uskaltauduin ohennussaksilla varovasti keventämään otsatukkaa. Takahiuksien leikkaaminen tuntui mahdottomalta :D
      Onneksi päivä alkaa pidentymään ja sen kyllä huomaa jo :)

      Poista
  18. Wau upeat hiukset ja leikkaaminenhan sujuu kuin tanssi. <3 Kivaa viikonloppua Kati :) (täällä minäkin vetelen usein Fiskarseilla vähemmän ammattilaisen ottein)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia ♥︎
      Käyhän ne Fiskarsitkin, jos ovat tarpeeksi terävät :D :D
      Ihanaa viikonloppua!

      Poista
  19. No voi apua miten näpsästi "rapsasit" nuo sun kutrit <3 :D vähän eri meininkiä kuin meikäläisellä :D :D
    Ja erkkaa löytyi <3 pisti silmään
    Nimim. Hockeymom <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha, kyllä se sulla taisi käydä paljon näpsäkämmin. Itse jouduin nopeuttamaan videota enkä siltikään saanut yhtä näpsäkästi kuin sinä :D :D
      Joo, erkkaa oli hankittava uuden mailan suojaksi :) Pojat käyvät muuten vain lätkimässä kiekkoa koulun jälkeen ja viikonloppuisin. Ei paljoa ole pakkaset hidastaneet nuorisoa ❤︎

      Poista
  20. Monenlaista olet taas puuhastellut.Ilmalämpöpumpun vois täälläkin imuroida ja vohveleita ajattelin tänään paistaa..että samoja arkisia juttuja.Harvoin löydän mitään alemyynneistä.Sitten tulee vaan ostettua jotain normihintaista vaikka on lähtenyt edullisille ostoksille..höh.Mukavaa alkavaa viikkoa,toivotaan kivoja päiviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilmalämpöpumppua pitäisi useammin imuroida, mutta se välillä unohtuu pitkäksikin aikaa.
      Itse ostelen kaikki vaatteeni alesta, ihan periaatteesta. Viime vuoden aikana taisin ostaa itselleni vain kaksi puseroa ja valkoisen takin nyt joulualesta. Välillä saan tyttäreltäni vaatteita, kun hän luopuu jostakin. Mukavaa, kun käytämme saman kokoisia vaatteita, niin saan silloin tällöin jonkin neuleen tai villatakin häneltä :)
      Normaalihintaisen vaatteen saatan ostaa joskus äärimmäisessä hädässä :D

      Poista
  21. Et kyllä ollut ensimmäistä kertaa asialla hiusten leikkuussa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista!