18.10.2015

I love me -messuilla lauantaina


Lauantaina messuhalli oli ihan liian täynnä. Varsinkin kauneusalueella tungos oli paikoin ihan mahdotonta. Oli vain liikuttava massan mukana. Satuimme tyttäreni kanssa paikalle pahimpaan ruuhka-aikaan. Olen aika laiska jonottamaan pitkissä kassajonoissa, joten messujen anti jäi melko vajaaksi myös sen vuoksi.


Suolakuorinta jätti ihon pehmeäksi ja hyväntuoksuiseksi. Tämä suolapurnukka maksoi 35 euroa ja jäin vielä miettimään sen ostoa. Vähän harmittaa, että jätin ostamatta sen, koska ennen messuilta lähtöä yritimme etsiä messuosastoa, mutta emme kuitenkaan enää löytäneet sitä ja tungos oli niin valtaisa, että luovutin. En edes muista tuotteen tai osaston nimeä.

Muutamia maistiaisia tuli maisteltua. Kuivatut mustikat olivat hyviä, kuten myös suklaa.

Jotain sentään jaksoin jonottaa. Tuli ostettua Biozellin osastolta sävyttävä tyvispray kuudella eurolla. Se menee testaukseen, jos sillä saisi venytettyä värjäyskertojen väliä pidemmiksi.

Ensi kerralla täytynee valmistautua paremmin.
Huomenna alkaa taas normaali arki ja työ. Mukavaa sunnuntaita.

28 kommenttia:

  1. Tuo kova ruuhka juurikin tuolla kauneus-puolella oli todella harmittava. Vaikka en sillä osastolla kovin potentiaalinen asiakas olekaan, olisi siellä silti ollut kiva kysellä ammattilaisilta vinkkejä ja ohjeita. Ja mahdollisesti ostaakin jotain messutarjouksia. Itse ostin messuilta vain yhden huivin. Sekin oli vähän pakko-ostos, sillä kadotin huivini jonnekin messuille :)

    VastaaPoista
  2. No ihan oli kuule täsmästi kuin mun messukokemus :). Saman lauantaimassan mukana vaan vellottiin sinne, minne se milloinkin sattui liikkumaan. Näkemättä ja testaamatta jäi oikeastaan liki kaikki, mitä olin vähänkään meinannut. Ainoastaan yhdellä "luonnollisesti"- osaston ständillä minäkin sinnittelin jonossa, koska kyseessä oli tuotteet, jotka olisin muuten joutunut tilaamaan netistä ja jotka oli messuilla oikein kivassa tarjouksessa (kirjoittelinkin tänään siitä vähän). Muuten luovutin. Esim. kotoa loppunut kaakaoöljy ja chian siemenet, joita olin päättänyt Puhdistamon tarjouksesta kotiuttaa, jäivät hyllyyn. Ei vaan pystynyt kykenemään siihen koko hallin ympäri kiemurtelevaan jonoon.
    Syömäänkin ajeltiin lopulta Ikeaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmillista.
      Äsken tulikin tietoa kävijämääräristä I love me:n facebooksivuille. Tänä vuonna kävijöitä oli noin 50 000, kun viime vuonna oli 43 000.

      Poista
    2. Ai niin, ja mekin menimme muualle syömään :D

      Poista
  3. Messuilla oli kieltämättä aika älytön tungos! Mutta silti ainakin itse nautin suuresti :) Hitsi, ois itsekin pitänyt noita biozellin tuotteita ostaa!

    VastaaPoista
  4. Tuo tyvispray on varmasti mielenkiintoinen juttu! Oispa ollut kiva päästä mesuille :) Ihanaa alkavaa viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tyvispray tulee minulle varmasti säännöliseen käyttöön, jos se osoittautuu toimivaksi tuotteeksi.
      Jos saisin sillä vaikkapa viikon tai kaksikin jatkoaikaa värjäysten väliin. Täytyykin tehdä siitä oma postaus, kun juurikasvu ensin kasvaa häiritsevään mittaansa ;)
      Ihanaa viikkoa, Jaana ❤︎

      Poista
  5. Näyttäisi siltä että on Naistaivaan suolakuorinta 417 eli kuolleenmeren suolaa. Olisiko, ainakin ihan samanlainen hoito tehdiin omille käsille ja että iho tuntui hyvältä sen jälkeen. Harmi ettei törmätty! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Tiia vinkistä. Kädet tuntuivat todella ihanilta sen jälkeen. Tekisi varmasti hyvää iholle, kun talvi-ilma kuivattaa.

      Poista
  6. Oi onpas olleet kivat messut, kaikkea kivaa ja naisellista!
    Tyvispray... ihan uusi juttu, en ole koskaan kuullutkaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ekaa kertaa itsekin tähän uutuuteen törmäsin. Saas nähdä miten käytössä toimii.

      Poista
  7. Kiva lukea messupostauksia kun en itse paikalle päässyt.
    Iloista viikkoa sinne! <3

    VastaaPoista
  8. Toi sävyttävä tyvispray kuulostaa kyl ihan huipulta! Oli varmasti kivat messut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla tyvisprayllä voi myös tehdä väliaikaisen ombre -värjäyksen. Väri lähtee pesussa pois.

      Poista
  9. Onpas siellä ollut tungosta, mutta mukava olisi ollut olla mukana. Kivaa alkanutta viikkoa Kati

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nähtävää olisi ollut vaikka kuinka. Mukavaa viikkoa myös sulle, Kaisa :)

      Poista
  10. Käväisin tyttäreni kanssa sunnuntaina ja aivan sama juttu, ihan liian paljon ihmisiä! Minä en myöskään jonottele, joten ostoskassin tuli vai yksi vartalovoide ja yhdet saappaat. Mutta paljon jäi näkemättä kun ihmismassan läpi ei nähnyt edes osastoille. Vähän harmitti suorastaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi juttu, että myös sunnuntaina oli niin ruuhkaista.
      Onneksi sentään jotakin löysit. Ei ollut ihan hukkareissu :)

      Poista
  11. Varmasti oli paljon nähtävää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vai, vaikka joka pisteellä ei tullut käytyä.

      Poista
  12. Mua harmitti kun en flunssan vuoksi jaksanut lähteä messuille lauantaina. Hyvä, että en lähtenyt. Messutungos puolikuntoisena olisi ollut ihan karmea kokemus.

    VastaaPoista
  13. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  14. Harmillista, että oli noin kova tungos. Mulla tulis varmaan ahdistus ja pakokauhu tuommoisessa väenpaljoudessa. :/
    Aattelin vinkata, että kookosöljystä ja suolasta saa aivan ihanan kuorinnan käsille. Suunnilleen teelusikallinen molempia käteen ja aletaan hieroa. :) Ei varmaankaan ole samanlainen kuin tuo mitä olisit ostanut, mutta tällainen diy-idea. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ideasta. Mietinkin myöhemmin, että kotioloissa voisi valmistaa saman tyyppistä kuorintaa, mutta en vielä keksinyt mitä öljyjä siihen voisi sekoittaa ja, jos tekisi isomman erän, sulaako suola nesteeksi öljyn joukkoon. Mutta tuohan onkin kiva vinkki, että voi tarvittaessa ottaa molempia teelusikallisen käteen ja kuoria ihoa, eikä tarvitse sekoittaa sitä valmiiksi.

      Poista

Kiitos kommenteista!