Tämä juustokakkuohje on ollut minulla tosi pitkään ja ohje on ollut kovassa käytössä.
Joka kerta kakku on onnistunut täydellisesti ja siitä on tullut todella herkullinen. Kakun voi tehdä edellisenä päivänä jääkaappiin ja tarjoilla seuraavana päivänä. Maku vain paranee.
Kakku on helposti muokattavissa gluteenittomaksi vaihtamalla vain keksipohjaa.
Tässä vielä video kakun tekovaiheista.
New York Cheese cake (kymmenen annosta)
Pohja
200 g digestive keksejä
100 g voisulaa
1/2 tl kanelia
Täyte
2 prk (á 200 g) maustamatonta tuorejuustoa
2 1/2 dl sokeria
3 munaa
1 rkl raastettua sitruunankuorta
2 tl vaniljasokeria
2 prk (á 200g) ranskankermaa
Lämmitä uuni 175 asteeseen.
Tee pohja. Murskaa keksit ja sekoita ne voisulan ja kanelin kanssa. Painele seos voidellun, irtopohjaisen vuoan pohjalle ja reunoille. Nosta vuoka jääkaappiin jähmettymään täytteen valmistuksen ajaksi.
Laita tuorejuusto kulhoon ja vatkaa juustoa sähkövatkaimella noin minuutin ajan. Sekoita joukkoon sokeri ja jatka vatkaamista vielä hetki. Lisää ensin munat yksitellen vispaten, sitten sitruunankuori, vaniljasokeri ja ranskankerma.
Kaada seos pohjan päälle ja paista uunissa noin 1 tunti. Anna kakun jäähtyä huoneenlämmössä noin 30 minuuttia. Nosta kakku jääkaappiin hyytymään vähintään 4 tunniksi.
Oliskohan tässä ratkaisu isänpäiväkakuksi?? Jotenkin ei nyt yhtään tuu hyvää kakkuohjetta mieleen :)
VastaaPoistaMikäpä ettei. Suosittelen kokeilemaan :)
PoistaNämä paistetut juustokakut ovat ihan parhaita. Mukavaa viikkoa Kati
VastaaPoistaKiitos Kaisa, olen samaa mieltä.
PoistaMukavaa viikkoa myös sinulle :)
Tämä kaakku on kyllä hyvää, nam..
VastaaPoistaTämä kaakku on kyllä hyvää, nam..
VastaaPoistaTätä täytyy kokeilla! Kiitos ohjeesta!
VastaaPoistaOle hyvä, Marita :)
PoistaJuustokakku on kyllä ihan ykkösjälkkäri (lettujen jälkeen).
VastaaPoistaLätyt ovat myös hyviä, ei käy kieltäminen :D
PoistaEn ole ikinä tehnyt, jostain syystä ulkonäkö aina vähän latistanut halukkuutta :) Mutta kiitos kun jaoit tämän, ehkäpä teenkin joskus :)
VastaaPoistaOle hyvä, Katja. Ulkonäkö ei ole kermakakkuun verrattuna kummoinen, mutta tykkään tämän mausta.
PoistaKiitos ohjeesta, aion kokeilla.
VastaaPoistaOleppa hyvä, marliska. Kiva kulla :)
PoistaJuustokakku on ihan parasta. Säilyy ja maistuu. Kiitos ohjeesta! :)
VastaaPoistaOle hyvä, Päivi. Tämä ei valitettavasti meillä säilynyt jääkaapissa kovin pitkään ;D
PoistaIhana ohje! Tätä pitäis kyllä koklata! Ihanaa keskiviikkoa ♡
VastaaPoistaKiitos samoin, Jaana ♡
PoistaKiitos tästä. Vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta.
VastaaPoistaOle hyvä, Mysterious M
PoistaKiitos Kati ohjeesta!! Olen juustokakkujen ystävä, joten tätä täytyy kokeilla. Liisa
VastaaPoistaOle hyvä, Liisa.
PoistaTämä on varmaan sama, jolla tein joku aika sitten gluteenittomana. Niin parasta. Näyttääkin niin hyvältä.
VastaaPoistaKeliaakikolle tämä on ihan huippu, kun pystyy helposti muokkaamaan kakkua. Ja on hyvää :)
PoistaTämä ohje täytyy laittaa tallelle! Näyttää niiiiiiiiin hyvältä! :)
VastaaPoistaKiitos kommentista, Jenni :)
PoistaOnpa ihana ohje! Kiitos, tätä täytyykin kokeilla :)
VastaaPoistaHello I'am Chris !
VastaaPoistaI suggest you to publicize your blog by registering on the "directory international blogspot"
The "directory" is 24 million visits, 194 Country in the World! and more than 19,000 blogs. Come join us, registration is free, we only ask that you follow our blog
You Have A Wonderful Blog Which I Consider To Be Registered In International Blog Dictionary. You Will Represent Your Country
Please Visit The Following Link And Comment Your Blog Name
Blog Url
Location Of Your Country Operating In Comment Session Which Will Be Added In Your Country List
On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
Imperative to follow our blog to validate your registration.Thank you for your understanding
http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
Happy Blogging
i followed your blog, please follow back
Best Regards
Chris
Nam, tätä on kokeiltava! :)
VastaaPoistaHeikkous juustokakkuihin ja näyttää älyttömän hyvältä. <3
VastaaPoistaJuustokakut on ihan parasta nam! Kiitos muistutuksesta täytyykin tehdä tätä herkkua :)
VastaaPoistaKiitos kommenteista Katja, Tiia ja Souliina.
VastaaPoistaTilasin eilen jälkiruuaksi ravintolasta juustokakkua ja täytyy sanoa, että kyllä tämä itse tekemäni juustokakku oli paremman makuista. Sitruuna tuo siihen mukavan maun.
Tuota kakkusa pääsin maistelemaan vasta naapurin pikkupojan synttäreillä. Vitsi miten hyvää.
VastaaPoista