11.8.2017

Läheltä piti -tilanne

Videolla kerron taas vähän kuulumisia tältä viikolta.

Oltiin täpärässä tilanteessa, kun meitä vastaan ajoi ohitustilanteessa auto, joka sai viime hetkellä vedettyä itsensä omalle kaistalleen, ennen kuin mitään ehti tapahtua. Meno näytti todella holtittomalta. Muutamia minuutteja sen jälkeen auto oli ajanut ojaan.

Huomasitko muuten edellisen postauksen viime maanantailta? Tuhannen tilaajan spessu-videoksi ajattelin tehdä kysy ja vastaa -videon, joten kysymyksiä saa laittaa tulemaan 😊

Mukavaa viikonloppua!

13 kommenttia:

 1. Hui mikä tilanne!! Nuo on kyllä ihan kamalia..:( Sitä niin toivoisi että tuolla liikenteessä olisi aina turvallista ja onnettomuuksilta vältyttäisiin♥ Nuo sinun ostokset oli kivoja..ihania nuo paidat missä on olkapäät auki,kyllä tuo mekkokin oli tosi kiva..sopi sinulle! Melkoinen keli tuolla Weekendissä ollut vaan ei ole tainnut menoa haitata:)) On vaan komeaksi nuo teidän tuijat kasvaneet ja että olis ihana tuollainen riippumatto..näyttää niin lokoisalta paikalta:)) Mukavaa viikonloppua♥

  VastaaPoista
 2. Hui! Että ärsyttää nuo liikenteessä törttöilijät! Isäntä ajaa esimerkillisesti (siis ihan oikeasti), mutta sitten on näitä vatipäitä jotka tulevat ja menevät miten sattuu!

  VastaaPoista
 3. meinasin kirjoittaa, eiie ole satanut koko viikkoon, muuta toissa yönä muuten satoi. No pääasia, että päivät ovat kuivia ja aurinkoisia!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Minä kun en ole mikään tekniikan ihmelapsi, niin kysynpä tällaista. Kumpi on sinulle parempi, että kommentoin tänne blogiin vai youtubeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole sinänsä niin väliä. Käyn vain harvemmin täällä blogin puolella, mutta saan kommentit sähköpostiini. Kiitos, kun kommentoit, oli se paikka mikä tahansa. Nyt on ollut useampi viikko vähän kiireistä, joten tulee valitettavan harvoin käytyä vierailulla, mutta yritän vähintään kerran viikossa käydä blogikierroksella vaikka en ihan jokaiseen postaukseen kommentoi.

   Poista
 5. Aivan järkyttävä tilanne. Onneksi teille ei käynyt kuinkaan, mutta kyllähän tuollainen järkyttää hetkeksi.
  Oikein ihanaa viikonloppua Kati!

  VastaaPoista
 6. Tuonne tien päälle mahtuu monenlaista, on eräätkin kauhunhetket eletty kun joku älypää lähtenyt ohittamaan vastaavasti. Huih. Onneksi ei teille käynyt kuinkaan, jos ei säikähdystä lasketa. Ihanat paidat ja kiitos vinkistä, sillää oon just vastaavia lyhythihaisia metsästänyt, siispä New Yorkeriin :) Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Huh! Onpa ollut tilanne

  VastaaPoista
 8. Moikka pitkästä aikaan! Onneksi teille ei käynyt kuinkaan, pelottava hetki oli varmaan auton ratissa. Mun Pia ja hänen kaksi kaveria oli kans weekendeillä viikonlopun. Menivät junalla Oulusta Hesaan. Kenkiä oli sitten pesty hotellissa ja kuivaajalla kuivattu... Ihanaa viikonloppua Kati ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhelin kirjoittaa taas mitä haluaa...kirjoitin, että mun poika ja hänen kaksi kaveria....enkä mitään Pia 😂

   Poista
  2. Hihii, sun Pia :D Sitä sattuu :D
   Ei tainnut kukaan säästyä kuivin kengin festareilta.

   Poista
 9. Huh, jopa oli tilanne. Onneksi teille ei käynyt pahasti. Turvallista elokuista viikkoa sinne!

  VastaaPoista
 10. Kiitos paljon kommenteista. Täällä tullaan vähän jälkijunassa näiden vastausten kanssa, sorry :/

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista!