12.11.2017

Seinähimmeli | Tee se itse


Näin kuvan kahdesta kauniista seinähimmelistä @taitokeskipohjanmaan instagram-tilillä ja siitä inspiroituneena tein itsekin seinähimmelin ja jaon siitä muutaman kuvan omaan instagramiini sekä pariin facebook-ryhmään. Minulle tuli niin paljon kysymyksiä miten rakensin tämän, joten ajattelin tehdä tästä pienen videon.

En kuvannut valmistusprosessia, koska tämä on kokeiluversio, mutta mahdollisesti teen uuden, jonka varmasti kuvaan myös videolle.

Näytän tällä videolla missä järjestyksessä rakensin tämän himmelin ja siitä edistyneenpien on helppo päästä jyvälle ja rakentaa halutessaan oma himmeli kuvan pohjalta.

Tässä käytin 10 cm mittaisia askartelupillejä.himmeli #seinähimmeli #pilliaskartelu #pillihimmeli #decor #wallhimmeli #strawhimmeli #strawcraft #homedecor #homedesign #scandinavianhome #scandinaviandesign #skandinaavinenkoti #diy #diyprojects #teeseitse

10 kommenttia:

 1. Auts...blondi putosi kärryiltä jo ehit ensimmäisissä kolmioissa, vai oliko ne neliöitä? ;)
  Ihan mieletön kolmiuloittenen hahmotuskyky täytyy olla tuota tehdessä ja kunhan saat ohjeet ruutuun, niin uskon kyllä pysyväni perässä....muutaman kokeilun jälkeen ;D

  Tosi kaunis ja sopii niin just tuohon kohti!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu.
   Tuossa kyllä hahmotuskyky kehittyy. Mulla on aina ollut surkea hahmmotuskyky ja ensimmäisissä himmeleissä meni hetki ennen kuin tajusi miten ne tehdään. Mulla on onneksi pitkä pinna touhuta näiden pillien kanssa.

   Poista
 2. Wau! Mutta, minulle saattaapi olla hieman haastava projekti. Ehkä vielä jatkan harjoittelua näiden yksinkertaisimpien himmelien kanssa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olisi mullakaan luonnistunut, jos olisin tämän projektin aloittanut ihan ilman aiempaa kokemusta.
   Vähän tässäkin joutui pohtimaan sormi suussa parissa kohtaa.

   Poista
 3. Juu, ei kyllä riitä meikäläisen taidot tuollaisen upeuden tekemiseen. Hattua nostaisin sinulle, mutta nyt ei ole nostaa kun kylpypyyhettä hiuksista...tulin juuri saunasta :)
  Ihanaa sunnuntai-iltaa ja alkavaa viikkoa sinulle Kati!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi. Kylpypyyhe kelpaa hyvin hatun nostiin :D

   Poista
 4. Voi miten tulikin upea seinähimmeli!! Olet sinä vaan eri näppärä:)♥ Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Hieno tuli :) Ihailinkin tuota myös heidän sivustollaan. Mukavaa alkanutta viikkoa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa. Yllätti minutkin, kuinka suosittu tämä oli parissa ryhmässä.

   Poista

Kiitos kommenteista!