23.2.2018

Huonekalukaupoilla

Tällä viikolla käytiin katsomassa tuolitarjontaa huonekaluliikkeissä. Sänkyjen ostaminen olisi myös ajankohtaista ja kun sattui olemaan sopivasti alennusmyynnit käynnissä, niin päätettiin katsoa myös sänkytarjontaa.

Luettiin myöhemmin keskustelupalstoilta ikäviä kokemuksia huonekalukaupoista, joten kaupat jäivät tällä kertaa tekemättä hyvästä tarjouksesta huolimatta, mutta vielä ei luovuteta.

Onko teillä ikäviä kokemuksia kotimaisten huonekalukauppojen kanssa?
Hyviä vinkkejä otetaan vastaan.

Tässä tämän viikon touhut videolla. Aurinkoista viikonloppua!
18 kommenttia:

 1. Me ollaan viimeiset ostokset tehty Kruunukalusteesta ja tasan yhdeltä myyjältä siellä. Nyt on sohvan hankinta edessä ja taas käveltiin Kruunukalusteeseen ja odottelin että Jari vapautuu "meille" (mulle). Niin me valittiin sohva ja ihailtavan pitkällä pinnalla Jari jaksoi mun kanssa etsiä oikean väristä kangasta siihen. Liike meni jo kiinnikin mutta me vain selailtiin kankaita. Oikea löytyi, kiitos Jarin ja nyt vain odotellaan kesää että sohva saapuu.
  Huonojakokemuksia en nyt ainakaan muista olleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa asiakaspalvelua. Se on tärkeää, että tekee juuri oikean valinnan ettei myöhemmin jää harmittamaan. Sohva on kuitenkin suuri ja pitkäikäinen hankinta.

   Poista
 2. Huonoja kokemuksia on sohvaostoksista jäänyt. Väärät hinnat, sopimuksen osia ei noudatettu yms. Tarkkana pitää olla mistä huonekaluja ostaa.
  Ihanaa viikonloppua sinulle Kati ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi. Markkinoilla on vaikka minkälaista myyjäliikettä valitettavasti.

   Poista
 3. Minä odotin sohvaa 4 kuukautta. Oli kuulemma tehtaalta loppunut kangas. Olin maksanut myös kuljetetuksen kotiin. Siitä minulle sitten soitettiin, että onko tämä joku virhe, koska tilaus on jo neljä kuukautta vanha. Kyllä sohva sitten lopulta saatiin.

  Sänkyjen osalta Familonin nettikauppa osoittautui tosi hyväksi, samoin puuhuonekalujen osalta Juvi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, mikä odotusaika! Toivottavasti saitte jotakin korvausta tuosta.

   Poista
 4. Mulla oon myös menneisyydestä sohvakaupoilta ikävä kokemus, oltiin myyty vanha alta pois ja uuden toimitus venyi kuukaudella. Siinä sitten oli kiva istuskella illat lattialla jos mieli tv:ä katsella :D Viimeiset sohvakaupat Sotkasta oli onnistuneet. Nyt ois meilläkin sänkyjen hankinta edessä, meille ja vanhemmalle pojalle, mutta valmiiksi jo jännittää kuinka toimitusten kanssa käy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah, teillä oli sitten olohuonepicnikki :D
   Toivottavasti sänkyjen ostossa olisi parempi tuuri.

   Poista
 5. Ihana peitto! Sulla ei tosiaan muutama kilo haittaa, kun ooot niin hoikka! Sieltä se kirje sitten tupsahti :)Tännekin siis tulee pian...Ihanaa viikonloppua Kati <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana <3
   Paino näyttää jämähtäneen nyt paikoilleen, kun olen silloin tällöin seurannut tilannetta. Ei haittaa minua kunhan se ei tästä lähde enää kovasti nousemaan :D

   Poista
 6. Uusi sänky täällä kanssa mietinnässä.
  Sängyn osto on vaan niiin hankalaa, kun hetken siellä liikkeessä makoilet ja testailet ja sittten pitäisi osata valita se itselle sopivin.
  En ainakaan muista, että olisi koskaan ollut mitään hankaluuksia huonekalujen toimituksessa tms.
  Ihana peitto!
  Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari. Huomiseksi saatiin peräkärry ja lähdetään Ikeaan sänkyostoksille. Onneksi voi testata 90 päivää niin näkee onko valittu meille sopiva sänky.

   Poista
 7. Tuo aurinko onkin niiiiiin kaivattu valoilmiö:) kana-fetasalaatti näytti kyllä hyvältä! 4kg ei kyllä näy sinussa missään..olet niin kaunis ja solakka♥ Tuo peittokin oli aivan ihana, näytti niin pehmoiselta..Minä mietin että olisiko noiden teidän tuolien päälle sellaiset valmiit hupputekstiilit käyneet, ystävätär osti sellaiset kun heilläkin oli tuolit menneet huonoon kuntoon, mutta ei raaskinut niitä heittää pois. ne huput on sellaiset kankaiset ja on kyllä tosi kivat, olivat vielä olleet aika halvatkin:) Tosi kivoilta ja tukusilta nuo tuolit kyllä muuten näytti! Ihanaa alkavaa viikonloppua sinne♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Olin myös miettinyt huppujen hankintaa, mutta näissä tuoleissa on leveämmät istuinosat ja pikkasen matalampi selkänoja, niin niihin ei oikein löydä valmishuppuja, jotka istuisivat napakasti.

   Poista
 8. En ole pitkään aikaan vieraillut huonekaluliikkeessä, jos Ikeaa ei lasketa.. Kaukaisissa muistoissa on myyjien Osta,osta-myyntipuheet, joten ihan hyvä ettei ole ollut tarvetta. Ostan mielelläni vanhoja huonekaluja kirppareilta ja tutuilta. Sänky tosin on sellainen jonka haluaa uutena. Meillä on Jyskin moottorisänky. Moottorit ovat toimineeet moitteetta jo kohta kymmenen vuotta, mutta runko on vähän kärsinyt matkan varrella.. Tovottavasti löydätte etsimänne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, että ei ole vuosiin tullut huonekaluliikkeissä pyörittyä. Ikeastakaan ei ole tullut hankittua huonekaluja vuosiin. Vanhojen huonekalujen osto kirpparilta onkin hyvää kierrätystä ja ne ovat kestäviä ja hyvin tehtyjä. Meilläkin on 50-luvun huonekaluja muutama.

   Poista
 9. Me ollaan viime viikkoina taidettu koluta kaikki mahdolliset huonekaluliikkeet pk-seudulla, kun on hankittu kalusteita uuteen kotiin. Rajallisen budjetin vuoksi moni tuli hankittua Ikeasta, mutta myös muista liikkeistä pari ostosta tuli tehtyä ja onneksi ei törmätty huonoihin kokemuksiin. Päin vastoin. Sohvan kanssa veivattiin niin, että ihmeesti myyjän hermo pysyi kurissa, vaikka kangasvalintamme vaihtui kolme kertaa kaupassa ja vielä kotiin päästyäkin piti laittaa viestiä, että päädyttiin sittenkin eri kankaaseen :D Sängyistä ei tosin ole kokemusta, kun sellainen ennätettiin jo jokunen vuosi sitten hankkia ja on edelleen ihan kelpo. Moottorisänky voisi tulla myöhemmin kyseeseen, mutta mennään nyt tällä nykyisellä ja luetaan hieman, millaisia kokemuksia ihmisillä niistä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi olette välttyneet ikäviltä kokemuksilta. Sohvakauppiaat ovat varmasti tottuneet veivaamisiin :D Mutta kyllä sohvan hankinta onkin sellainen juttu, johon haluaa paneutua kunnolla ja valita juuri oikean kankaan. Toivottavasti saatte loputkin hankinnat tehtyä sujuvasti.
   Ja onnea uuteen kotiin :)

   Poista

Kiitos kommenteista!