4.1.2019

Katin köökissä | Mac and cheese pekonilla

Hyvää alkuvuotta kaikille!
Olen ollut reissussa, joten en ole pystynyt editoimaan vanhalla läppärilläni perinteistä vlogia, mutta laitan tässä aiemmin tekemäni ruokavideon katseltavaksi. Toivottavasti ensi perjantaille saisin julkaistua jonkinlaista reissupäivitystä.

Olen muutaman kerran tehnyt juustomakaronia pekonilla höystettynä. Herkullista ja helppoa arkiruokaa. Näytän tässä videolla, miten valmistin tämänkertaisen sapuskan.




5 kommenttia:

  1. Kiitos ohjeesta ja varmaan on hyvää! Pekonin maku tekee mistä vain hyväää :D Hyvää uutta vuotta Kati <3

    VastaaPoista
  2. Minäkin voisin testata tätä reseptiä, tytär kun kertoi, että pekoniakin saa kalkkunaversiona nykyään <3
    Ihanaa viikonloppua sinulle Kati <3

    VastaaPoista
  3. Varmaan oli hyvää. Menee kokeiluun.
    Hyvää viikonloppua.
    >Leena

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista!