11.4.2015

Kevätvaateostoksilla

Vähän harmitti "tuhlata" kaunis ja aurinkoinen päivä kaupoissa kiertelyyn, mutta tämä oli ainoa päivä kun se oli  kaikille mahdollista. Lähdimme käymään Vantaalla, Jumbossa, katsomassa löytyisikö kevätkenkiä ja vaatteita. Samalla poikettiin urheiluliike XXL:ssä ja Ikeassa.

Mmmm.. Marabou. Saimme pistää suut makiaksi suklaalla. Tämä suklaakeksi muistutti rakenteeltaan Kismettiä. Hyviä olivat, olisin voinut syödä enemmänkin.

Siinä on tennaria, tennarin perään ja iloisissa kevään väreissä. Onlyn näyteikkuna pursusi kukkia.

Välillä piti käydä ravitsemassa kupua epäterveellisellä ruoalla.

Oho, siinä on kaksi polkupyörää...

8 kommenttia:

 1. Toivotaan että aurinkoisia päiviä tulee lisää :)
  Ainakin näin keväällä harmittaa jos ei pääse nauttimaan aurinkoisesta kelistä. Itsellä eilinen kaunis päivä meni töissä. Olenkin katsellut säätiedotusta ja toivonut seuraavalle vapaapäivälle aurinkoa ja lämpöä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täksi päiväksi oli luvattu sadetta, mutta ainakin vielä ilma näyttää kauniilta. Toivottavasti ennustus ei käy toteen :)

   Poista
 2. Nuo värikkäät Vansit olisi ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olisi, kauppaan jäivät kuitenkin :)
   Poika katseli valkoisia Converseja, hinta oli K-Kengässä 80 euroa. Onneksi emme ostaneet sieltä, koska XXL:ssä oli samoja kenkiä 54 euron hintaan. Saas nähdä kuinka kauan pysyvät valkoisina. Suihkutin niihin heti suoja-ainetta, jos se vähän auttaisi suojaamaan kenkiä :)

   Poista
 3. Tuo pyörät näyttää, niinkuin ne olis yhessä kiinni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ohjaustangosta, mutta eivät ole :) Kuvakulma on vähän huono. Tuossa on samassa kuvassa ohuimmat ja paksuimmat renkaat, jotka olen ikinä nähnyt :D

   Poista
 4. Tulin sattumalta blogiisi vierailulle ja lukijaksi jään ilman muuta! Pohjoisen tyttö Oulusta olen ja kirjoittelen omassa blogissani arjesta, juhlasta, matkustelusta ja sisustelusta. Tulehan vastavierailulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että löysit blogiini ja tervetuloa lukijaksi!
   Sulla on tosi kiva blogi, ehottomasti alan myös lukijaksesi. Just tuollaisista blogeista tykkään, jossa aiheena on kaikkea maan ja taivaan väliltä :)

   Poista

Kiitos kommenteista!