Näillä suklaahippukekseillä meillä herkutellaan aika usein.
Tytär osaa tehdä näistä aivan ihania, suussa sulavia.
Alkuperäinen ohje löytyy täältä.
Taikinan voi tehdä jääkaappiin vaikkapa edellisenä päivänä ja paistaa juuri ennen vieraiden saapumista. Mitä pidempään taikina on kylmässä, sen parempia kekseistä tulee. Ohjeessa lukee, että taikinan voi myös pyöritellä valmiiksi palloiksi ja pakastaa, mutta sitä emme ole kokeilleet.
Tein näistäkin videon, nam.
Ainekset:
250 g karkeaksi rouhittua suklaata
170 g huoneenlämpöistä voita
1 huoneenlämpöinen kananmuna
50 g sokeria
150 g fariinisokeria
250 g vehnäjauhoja
2 tl maissitärkkelystä
2 tl vanilijasokeria
1 tl ruokasoodaa
Onpa herkullisen näköisiä pikkuleipiä! Nam nam..Ihanaa keskiviikkoa <3
VastaaPoistaKiitos, Jassuntassu :)
PoistaMukavaa päivää myös sinulle ♥︎
Ai että mitä ihanuuksia <3 namii :D
VastaaPoistaKiitos kommentista, Nadja ♥︎
PoistaHerkkuja! Nuita häätyy tehä;)
VastaaPoistaTeheppä vain, Sari. Ovat ihania :)
PoistaOoh wau mitä keksejä. Hirmu kiva vinkki tuo pakastaminen ja voisi paistaa kun tulee vieraita. :) Kivaa keskiviikkoa <3
VastaaPoistaTuo pakkaseen laitto on kätevä juttu. Kiitos Tiia K ♥︎
PoistaNyt muuten älysin tykätä facesivuistakin, tykkääjä nro 98. :)
VastaaPoistaKiitos Tiia ♥︎ ♥︎
PoistaHerkullisen näkösiä ♥
VastaaPoista♥︎
PoistaNamskis! Mitenkäs tässä voi vähentää herkuttelua, kun koko ajan tulee vastaa ihania kokeiltavia ohjeita? Eikä meillä oo mitään juhliakaan tiedossa, että vois vedota niihin...
VastaaPoistaTuija, aina on syytä juhlaan :D
PoistaKiitos kommentista ♥︎
Herkkusia pikkuleipiä!
VastaaPoistaJo on herkullisen näköisiä! Liisa
VastaaPoistaOi, kiitos ihanasta ohjeesta! Tuollaiset käytännölliset vinkit ovat tosi kivoja arjen pelastajia. Hyvä kuulla tuokin, että taikina vain paranee seisoessaan jääkaapissa. :)
VastaaPoistaapua, ei tälläisia herkkuja saa esitellä :) Kokeiluunhan tää menee.
VastaaPoista