11.9.2015
Viikon varrelta -vlogi
Tällä viikolla mm. hiusasiaa.
Joudun värjäämään tyvikasvun kerran kuukaudessa. En muista koska viimeksi olisin värjännyt hiukset koko pituudelta, joten sen aika oli nyt.
Pesen hiukset paria päivää ennen värjäystä enkä laita niihin hoitoainetta tai muotoilutuotteita, että väri pääsee kunnolla hiukseen.
Olen käyttänyt pitkään, hyväksi toteamaani Schwarzkopfin Natural & Easy -väriä (580 Sametti Tummanruskea). Sitä ei vaan löydy ihan joka kaupasta. Onneksi Prisma vielä myy tuotetta ja hintakin on kohtuullinen, alle 9 euroa.
Katso videolta lisää:
Aurinkoista viikonloppua kaikille!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Upeat hiukset, kaunis olet :)
VastaaPoistaVoi kiitos Katja ♥︎
PoistaVoi aikamoinen operaatio tuo hiusten värjäys, mutta sujui kyllä kuin ammattilaiselta :) Upeet hiukset sulla!
VastaaPoistaKiitos Nadja ♥︎ Onhan siinä operaatiota kerrakseen ja vielä joutuu valitettavan usein värjäämään, että välillä vähän hirvittää.
PoistaSamaa toistelen myöskin, sulla on aivan upeat hiukset! Olen kateellinen noin tuuheasta ja paksusta tukasta. ♥ Omani on hyvin perinteinen suomalainen - ohuempaakin ohuempi.
VastaaPoistaKiitos Lapland Diaries ♥︎
PoistaSama projekti ois viikonlopulle edessä...ei videon teko vaan hiusten värjäys :D Samanlaiset harmaat löytyy täältäkin... :D
VastaaPoistaKiitos samoin sulle! :)
Tsemppiä harmaiden peittämiseen :D
PoistaKiva videopostaus taas! Sulla on upeat hiukset! Kauanko muuten liha oli uunissa?
VastaaPoistaKiitos Jassuntassu ❤︎ En katsonut ajan kulua tarkasti, sisäfile kuivuu liikaa, jos sitä pitää kauan uunissa, meillä pääsi jo vähän kuivahtamaan. Suosittelen n. puoli tuntia asteita oli 175 ℃.
PoistaOlen itse kauhean tarkka siitä, että liha on kypsää. Menee ehkä liiallisuuksiin välillä :D
Ok. Kiitti tiedosta! Mukavaa viikonloppua!
PoistaTekisi mieli kiljua vaan en tiedä kummalle :D Sinun UPEILLE hiuksille, jotka saivat suun loksahtamaan auki! WAU!
VastaaPoistavai tuolle hillittömälle possunfillehässäkälle! *kuolaaaa* Saisko reseptin tarkemmin... uunissa kauan? ja asteessa?
t. Nälkäinen kitukarvainen bloggari :D
Voi, kiitos tuhanneti Satu ❤︎
PoistaFilee on helppo tehdä. Suolaa, pippuria ja tuorejuustoa maun mukaan. fileeseen viilto ja täyte sisään. Pari pekonipakettia riitti näihin. Uuni 175 ℃. Tuohon aiempaan kommentoinkin, että liian kauaa ei kannata pitää uunissa, koska filee voi kuivua liikaa. Puoli tuntiakin voi riittää. Aikaan vaikuttaa myös fileen sisälämpötila.
Ihan mahtava video! Miten kauniit nuo sinun hiukset, wau! Ihanaa viikonloppua
VastaaPoistaKiitos, Kaisa ♥︎
PoistaTuollai laitettu liha on tosi hyvää. Tukkaan voisit laittaa punaisia raitoja :-) ♥
VastaaPoistaNiin on :)
PoistaEnpä tiedä raidoista, kun en osaa niitä itse laittaa ja joutusin käymään kampaajalla ;-) ♥︎
Tuollai laitettu liha on tosi hyvää. Tukkaan voisit laittaa punaisia raitoja :-) ♥
VastaaPoistaVoihan vitsit, kuinka mukavan luonnollinen olet videotaltioinnilla! Ei onnistuisi multa :) Possurullat sai vatsan kurnimaan ja noi hentoiset vauvahiuksetkin ohimoilla on niin tuttu juttu :D
VastaaPoistaOi, kiitos Suvi! Edelleen kyllä tuntuu hassulta, mutta kerta kerran jälkeen tuntuu helpommalta.
PoistaMeillä tubettavilla tädeillä on vielä pitkä matka siihen, että osataan tehdä noin hienoja videoita. Upeat hiukset <3
VastaaPoistaKiitos Tiia K ❤︎
Poista