11.12.2015

Joulua kotiin



Huh, eilen oli pitkä päivä takana. Työpäivän päätteeksi lähdin suoraan Järvenpää-talolle valmistautumaan illan konserttiin. Tämän kertainen konsertti oli Viihdekuoro Buffon riveissä. Konsertti esitettiin lähes täydelle salille ja se meni vallan hienosti. Tiistaina sama rumba edessä. Silloin vedetään ohjelmisto uudestaan, luvassa on huikeaa jouluräppiä (jou, jou) ja rauhallisempia vetoja. Toivottavasti saan laitettua jotakin kuvamatskua ensi viikon videolle.

Tässäpä kuitenkin video tämän viikon tapahtumista, jossa laitetaan vähän kotia jouluisemmaksi. Mukavaa viikonloppua!




23 kommenttia:

  1. Ihanan jouluinen tunnelma. ♥

    VastaaPoista
  2. Kävinkin kattoon youtubesta, kun kanavatilaus tulee suoraan s-postiin. Kaikkea ihanaa oli!!!! Ihania jouluisia asioita :) Kiva demo noista palloista. Ihanaa, kun olemme blogiystäviä. Tänne on aina niin kiva tulla ♡ Hyvää viikonloppua ihana Kati ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana Jaana ♥︎
      Olen myös iloinen, että olet blogiystäväni ♡
      Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  3. Näyttää niin hauskalta, kun videoit uunista, kuinka leipomukset paistuvat. Minä en ikinä voisi. On niin likainen uuni :D. Pallovaloista tuli kaunis somiste. On mukava laittaa joulua hiljalleen kotiin. Kaivelen joka päivä jonkun uuden koristeen esille :).
    Kiitos kannustuksesta kuoroharrastuksen suhteen. Asia on vakaasti harkinnassa :). Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katja ♥︎ Uunin luukkua on pitänyt hinkata puhtaaksi, että saisi kuvattua uuniin sisälle :D Onneksi et näe meidän uunin pohjaa :D :D Minustakin on hauska katsella nopeutettuna kuinka tortut paistuvat.
      Nyt viikonloppuna kaivan kuusen ja loputkin joulukrääsät esille. Ehtii nauttia niistäkin ennen kuin ne kerätään taas kaapin perukoihin :D Mukava, että olet ottanut asian vakaaseen harkintaan :)
      Mukavaa viikonloppua!

      Poista
  4. Kauniita joulukoristeita :) Teillähän on joulunlaitto kodin osalta tosi pitkällä. Meillä ei ole vielä yhtään mitään esillä, jotain olen lasten kanssa saanut askarreltua jouluksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Rva Kepponen :)
      Minusta tuntuu, että olen ollut myöhässä, kun monella ystävällä on jo kuusi koristeltuna. On sentään muitakin, etkä eivät ole vielä ehtineet laittaa joulua :)

      Poista
  5. Suloisia tunnelmia ja kivaa kun joulutorttuja on tänä jouluna vaikka mitä mallia ja muotoa. <3 Ihanaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Tiia ❤︎
      Tänä vuonna olen huomannut erityisen paljon kekseliäitä torttumuotoja. Ei tarvitse perinteistä tähtitorttua nakertaa. Ihanaa viikonloppua myös sinulle ♡

      Poista
  6. Kiva video, taaskin! Mukavaa lauantaita :)

    VastaaPoista
  7. Kiva video, taaskin! Mukavaa lauantaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Hannlel! Mukavaa lauantaita myös sinulle ☆

      Poista
  8. Ihanaa jouluista tunnelmaa...hyvää viikonloppua Kati

    VastaaPoista
  9. Ihanaa viikonloppua koko perheelle ♥

    VastaaPoista
  10. Ihana video taas <3 Ja tuo kynttelikkö on aivan ihana <3 Niin söötti jotenkin :)

    Mun blogissa on sulle haaste :D <3

    VastaaPoista
  11. Jouluiset askartelut ja leipomukset näyttävät olevan jo pitkällä. Ihanaa tunnelmaa. Noita valopalloja ei ole tullut tehtyä. Liisa

    VastaaPoista
  12. Ihanaa jouluntunnelmaa.

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista!