23.10.2016

I love me 2016


Perjantaina kävin ystäväni Helin kanssa I love me -messuilla, jotka järjestetään kerran vuodessa Helsingin Messukeskuksessa.

Koostin videon messujen annista ja mukaan lähteneistä ostoksista, joista on toivottavasti hyötyä kireille hartialihaksilleni ja rintarangan lukoille. Nyt voin lakata haaveilemasta myös hampaiden valkaisusta, koska konsultaation tuloksena totesin, että ero ei tulisi olemaan merkittävä nykyiseen.

Kiitos Helille seurasta ja kuvausavusta <3
Käykäähän tutustumassa Helin Naisellisia yksinpuheluita -blogiin ja YouTube-kanavaan.



i love me



24 kommenttia:

  1. Oi, mitä ihanuuksia olit messuilta löytänytkään. Itse , kun asun Pohjanmaalla niin en tuonne asti viitsinyt lähteä. Helsinki on liian kaukana.

    VastaaPoista
  2. Kivoja juttuja olet messuila bongaillut.
    Peukku taas videolle :)

    VastaaPoista
  3. Taas jäivät messut väliin, mutta nythän pääsin seurassasi tunnelmaan. Kiva video. Fazerin uusia suklaita pitää kyllä maistaa. Sen verran voi ryhtiliikkeestä livetä ;).
    Ps. Sun kokkailuvideot ovat viikosta toiseen todella herkullisia. Nyt suunnittelen hampurilaisiltaa. Miten kätevä idea laittaa pekonit uuniin.

    VastaaPoista
  4. Kiva video, erityisesti tuo ryhtiliivi ja pallosysteemi vaikutti melenkiintoisille ja näin toimistotyöläisestä myös hyödyllisille.Itse menen jatkossa ehdottomasti perjantaina jos siellä on noin paljon rauhallisempaa. Niinkuin omassa postauksessani tänään kerron, tungos lauantaina oli melkoinen ja tuotteisiin tutustuminen jäi hyvinkin vähälle.Ei puhettakaan että olisi voinut seurata jotakin demoja tms. Vähän kurjaa. Mutta kiitos että olet kuvannut ja jaoit meille sitä kaikkea mikä muuten olisi jäänyt kokonaan väliin ♥

    VastaaPoista
  5. Kiitos kivoista videoista! Pidän myös sinun äänestä, tosi miellyttävä kuunnella.
    Mukavaa lokakuun jatkoa!

    VastaaPoista
  6. Kiva video messuilta!
    Mukavia ostoksia teit!
    Hyvää alkavaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  7. Olispa ollu kiva päästä tuonne. Mukavaa, että näin sain nähdä osan. Ja joo, tuommisen ryhtiliivin tarvisun kans. Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  8. Olispa ollu kiva päästä tuonne. Mukavaa, että näin sain nähdä osan. Ja joo, tuommisen ryhtiliivin tarvisun kans. Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  9. Kiva postaus oli. Mä kävin myös messuilla, olikin porukkaa kerrakseen!

    t. Henna
    www.stoori.fi/pakkomielteita

    VastaaPoista
  10. Kiva video :) Aikamoinen kuhina on videosi perusteella messuilla käynyt.

    VastaaPoista
  11. Näyttipä kivalta päivältä! :) Ryhtiliivi voisi kyllä tehdä hyvää! :D

    VastaaPoista
  12. Mäkin olin perjantaina, harmi ettei törmätty 🙁 Ens vuonna täytyy kyllä sopia jonkinmoinen treffipaikka ja -aika messuille, jotta näkee kaikki blogiystävät. Meinas mennä messuanti ohi, kun kuikuilin näkyykö tuttuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä idea Tuija!
      Harmillista, kun ei törmätty perjantaina, mutta ensi vuonna sovitaan treffipaikka ja aika. Olisi todella mukava nähdä sinua ja muitakin bloggareita :)

      Poista
  13. Kiva messuvideo.
    Marjajauheet kiinnostaa, täytyy googlettaa, mistä niitä saisi.

    VastaaPoista
  14. Kiva video messuilta. Vahinko vain, että ovat niin kaukana aina ihanat messut. Mukavaa alkanutta viikkoa tv Liisa

    VastaaPoista
  15. Olipas mielenkiintoista. Kaikkia kivoja juttuja.

    VastaaPoista
  16. Tuhannet kiitokset ihanista kommenteista <3

    VastaaPoista
  17. Voi mitä kaikkea tuolla messuilla olisikaan ollut! Unohdin nuo messut kokonaa ´n ja oli jo sopinut muuta, joten käymätää jäi! Onneksi pääsin videomatkalle täällä blogissasi! Kiitos!

    VastaaPoista
  18. Hienosti tehty video joka avarti ainakin minun näkemystä muutamista asioista. Kiitos!
    Tuo Duoballs on mielessäni ollut, kun vaivaa rintarangassa on. Kerrohan sitten, toimiiko se. Videosta sen verran vielä, että en saisi itsekään yhtään leuanvetoa tehtyä. Tanko löytyy, joten ei muuta kuin treenaamaan sitä ensimmäistä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Duoballs tuli nyt enemmän kuin tarpeeseen. Olen käyttänyt sitä vasta niin vähän aikaa ja niin epäsäännöllisesti, että vielä en osaa sanoa toimiiko se minulla, mutta oikein käytettynä en epäile sen toimivuutta. Miten se leuanveto voikin olla niin haastavaa 😁

      Poista
  19. Teillä on ollut kiva messuviikonloppu. Me kävimme viime vuonna tuolla, mutta miehille siellä oli silloin kovin vähän mitään. No, onhan tuo enimmäkseen naisille suunnattu. Sen sijaan muutaman joululahjan nappasin mukaan eli siltä kantilta käynti kannatti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ei siellä miehille montaa kiinnostavaa juttua löydy, mutta hyvä, että ei ollut ihan hukkareissu viime vuonna.

      Poista

Kiitos kommenteista!