1.11.2016

Uusi DIY -kanava


Olen pohtinut pitkään, että teen oman YouTube-kanavan, joka keskittyy vain DIY eli tee se itse -videoihin. Viikonloppuna päätin laittaa tuumasta toimeen ja nyt minulla on uusi kanava, jonne tulee vain tuunaus, askartelu ja tee se itse -videoita.

Minulla on muutama syy, miksi tein tämän ratkaisun.
Ensimmäinen on se, että osa nykyisen KatinAsiat-kanavan tilaajista eivät välttämättä halua nähdä vlogeja tai kokkailuvideoita, vaan pelkästään tuunaus ja askartelujuttuja, ja päinvastoin.
Toinen syy on se, että YouTube arvostaa ja nostaa esille sellaisia kanavia, joilla on selkeä linja ja aihesisältö.

Minulla on työn alla useita askarteluvideoita, jotka lataan uuden kanavan alle. Tulen linkittämään videoita entiseen tapaan tänne blogin puolelle, joten et jää mistään paitsi. Muutos ei näy mitenkään täällä blogin puolella.

Vanhat videot jäävät edelleen entisen kanavan alle. Latasin uudelle kanavalle vanhoja askartelu ja tuunausvideoita, mutta en saanut niitä kaikkia sinne, koska osaa vanhimmista videoista ei enää löytynyt koneeltani.

Jos haluat tilata uuden Katin DIY YouTube-kanavani, niin se onnistuu TÄSTÄ linkistä.

Mukavaa viikon jatkoa!
8 kommenttia:

  1. Hyvä idea Kati! Mieluusti katselen molempia, mutta tykkään selkeydestä. Jos vaikka joskus jälkikäteen haluaa käydä kurkkaamassa jotain sun DIY-juttua, löytyy varmasti helpommin, kun on askartelut erikseen ja muut erikseen. Tykkään tästä ajatuksesta :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kun olette tilanneet 💕
    Ja kiitos Annukka hyvästä kommentista 👍

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista!