Täydellisten voinmakuisten popcornien valmistaminen kattilassa on helppoa. Olen harjoittelun tuloksena löytänyt oikean taktiikan, jolla saan lähes jokaisen maissinjyvän poksahtamaan niin, että yksikään popcorni ei paahdu liikaa tai pala.
Mikropopcorneissa on järkyttävä määrä kemikaaleja ja kovetettua rasvaa, joten niitä ei meidän taloudessa nähdä.
Näytän tässä videolla miten valmistan ison kulhollisen popcornia itse.
Meille ostettiin sellainen Lekuen popparikippo, siinä tavalliset popparit voi valmistaa mikrossa juurikin sellaisessa öljyssä kuin itse tahtoo, oli erittäin hyvä ostos, noita valmis mikropoppareita en minäkään tänne huoli! Näitäkin voisi kyllä kokeilla erityiseen herkutteluun😊
Näppäriä sellaiset astiat, joilla voi itse valmistaa mikrossa ilman kemikaaleja. Voihan voin sekoittaa myös niihin poppareihin, jotka valmistaa popparikipossa, niin ei tarvitse liedellä vartioida.
Kiitos kommentista Sari. Meilläkin tuli tehtyä mikropoppareita silloin alussa, kun niitä pusseja tuli kauppoihin myyntiin. Mutta myöhemmin, kun luin mitä kaikkea ne sisältävät, niin en ole sen jälkeen ostanut. Kannattaa kokeilla tehdä itse. Tulee edullisemmaksikin.
Meillä oli mun kaverin Terhin kanssa tapana paistaa poppareita kolhuisessa alumiinikattilassa aina, kun Terhin isä ei ollut kotona :). Inhosi sitä hajua niin paljon, että vaikka koko päivä tuuletettiin, isä töistä tullessaan aina kumminkin haistoi ja tuli huutia. Meillä kotona ei moisia herkkuja saanut, joten maistui erityisen hyvältä. Etenkin jos vielä laitettiin tavallisen suolan tilalta aromisuolaa (sitä ei meiltä nykyään kotoa löydy, koska taitaa olla ihan hirveää myrkkyä sekin, mutta aina välillä tekis mieli ihan vaan popcorneja varten ostaa).
Voin mausta en tykkää ja laiskaksikin olen tullut, joten sen kerran kun poppareita teen, pokasauttelen ne mikrossa ja valkkaan less fat-vaihtoehdon, koska niissä on paras tuntuma. Sopivan kuivakkaita mulle, kun oon itekin tällanen kurppa :D
Oi että, popparit olis varmaan ollut aromisuolan kanssa herkkua. Aromisuolaa meilläkin oli lapsuudessa, mutta nykyään se kartetaan kaukaa. Sanon sitä nykyään hermomyrkyksi :D Mitä enemmän voita, sen parempaa, lurps :D
Kiitos vinkistä! Testiin menee, voinmakuiset popparit kun on parhaita!
VastaaPoistaOle hyvä Kaisa. Näihin kun on tottunut, niin normipopparit eivät maistu oikein miltään :)
PoistaMeille ostettiin sellainen Lekuen popparikippo, siinä tavalliset popparit voi valmistaa mikrossa juurikin sellaisessa öljyssä kuin itse tahtoo, oli erittäin hyvä ostos, noita valmis mikropoppareita en minäkään tänne huoli! Näitäkin voisi kyllä kokeilla erityiseen herkutteluun😊
VastaaPoistaNäppäriä sellaiset astiat, joilla voi itse valmistaa mikrossa ilman kemikaaleja. Voihan voin sekoittaa myös niihin poppareihin, jotka valmistaa popparikipossa, niin ei tarvitse liedellä vartioida.
PoistaMeilläkin popparit poksautellaan perinteisellä tavalla.
VastaaPoistaAurinkoista viikkoa sinulle Kati ❤️
Kiitos Outi <3
PoistaHerkkupopparit!
VastaaPoistaNämä ovat ihan parhaita.
Poistavarmasti hyvää
VastaaPoistaKyllä :)
PoistaTäällä yksi poppareiden ystävä kiittää vinkistä. Täytyykin seuraavalla kerralla kokeilla valmistaa popparit noin. Nam!
VastaaPoistaKivaa viikkoa sinulle Kati! :)
Kiitos Sari. Toivottavasti onnistuu sinullakin :)
PoistaKiva vinkki, kiitos :)
VastaaPoistaKiitos Maiccu ja ole hyvä :)
PoistaLiityin lukijaksi!Kiva blogi
VastaaPoistaKiitos Kristiina. Tervetuloa ja toivottavasti viihdyt.
PoistaTulen vastavierailulle sinun blogiisi :)
En ole koskaan tehnyt itse poppareita. Mikro poppareita ollaan tehty.
VastaaPoistaKiitos hyvästä videosta!😀❤️
Kiitos kommentista Sari. Meilläkin tuli tehtyä mikropoppareita silloin alussa, kun niitä pusseja tuli kauppoihin myyntiin. Mutta myöhemmin, kun luin mitä kaikkea ne sisältävät, niin en ole sen jälkeen ostanut. Kannattaa kokeilla tehdä itse. Tulee edullisemmaksikin.
PoistaMeillä oli mun kaverin Terhin kanssa tapana paistaa poppareita kolhuisessa alumiinikattilassa aina, kun Terhin isä ei ollut kotona :). Inhosi sitä hajua niin paljon, että vaikka koko päivä tuuletettiin, isä töistä tullessaan aina kumminkin haistoi ja tuli huutia. Meillä kotona ei moisia herkkuja saanut, joten maistui erityisen hyvältä. Etenkin jos vielä laitettiin tavallisen suolan tilalta aromisuolaa (sitä ei meiltä nykyään kotoa löydy, koska taitaa olla ihan hirveää myrkkyä sekin, mutta aina välillä tekis mieli ihan vaan popcorneja varten ostaa).
VastaaPoistaVoin mausta en tykkää ja laiskaksikin olen tullut, joten sen kerran kun poppareita teen, pokasauttelen ne mikrossa ja valkkaan less fat-vaihtoehdon, koska niissä on paras tuntuma.
Sopivan kuivakkaita mulle, kun oon itekin tällanen kurppa :D
Oi että, popparit olis varmaan ollut aromisuolan kanssa herkkua. Aromisuolaa meilläkin oli lapsuudessa, mutta nykyään se kartetaan kaukaa. Sanon sitä nykyään hermomyrkyksi :D
PoistaMitä enemmän voita, sen parempaa, lurps :D
Kattilassa meilläkin popparit tehdään. Mikropopparit ei ole niin hyvän makuisiakaa.
VastaaPoistaJep, samaa mieltä :)
PoistaKiitos vinkistä. Mikropoppareita olen tehnyt, mutta aina tahtoo niitä jyviä jäädä pussiin, jotka eivät kypsyneet.
VastaaPoista