Tämä suklaakranssi valmistui alle puolessa tunnissa. Suurin osa tarvittavista materiaaleista löytyy lähes jokaisen askartelijan kotoa, joten kranssi on varsin edullinen valmistaa.
Tähän kranssiin meni yksi konvehtirasia eli 320 g suklaata. Muutama lisäkonvehti ei olisi haitannut, joten 350 g olisi ollut sopivampi määrä tämän kokoiseen kranssiin. Kranssipohjan halkaisija oli 14 cm.
Huomioithan, että mitä isomman kranssin teet, sitä raskaampi siitä tulee ja kranssipohjan täytyy olla tarpeeksi vankka, että se kestää suklaan painon.
Tässä on video kranssin valmistusprosessista:
Tämä sinivalkoinen kranssi on oiva vaikkapa itsenäisyyspäivälahjana tai muuten juhlistamaan suomalaisuutta.
Idean tähän kranssiin löysin Pikku Kepponen -blogista.
Käy kurkkaamassa myös rva Kepposen tekemät kranssit, jotka hän on tehnyt styroksipohjiin.
Uuuh miten ihana kranssi <3
VastaaPoistaMinulla menisi tuohon kranssiin pari rasiaa suklaata. Toinen kranssiin ja toinen onaan suuhun tekovaiheessa. Kiva ja helppo idea, täytyy ehdottomasti kokeilla. Mukavaa sunnuntaita sinulle!
VastaaPoistaTulipa kaunis:)
VastaaPoistaHauska idea! Kiitos!❤️
VastaaPoistaEnsi vuonna pitää muistaa tämä ja tehdä!
Tulipa todella kaunis kranssi. Julia-karkeista saisi jouluisen version tehtyä :)
VastaaPoistaIhanaa sunnuntaita Kati!
Voihan kätevät emännät :)
VastaaPoistaAivan ihastuttava idea, en ole koskaan ennen nähnytkään :)
VastaaPoistaHerkullinen kranssi-idea! :)
VastaaPoistaNami kranssi.
VastaaPoistaPahvista tehty kranssipohja on erinomainen idea! Pitääpäs vertailun vuoksi kokeilla sitäkin :)
VastaaPoistaTällainen kranssi on mielettömän kiva lahjaidea :) Kiitos vinkistä
VastaaPoistaKiva kranssi.
VastaaPoistaKiva kranssi, onkin virkistävän erilainen, kun nyt näkee paljon niitä kuusen muotoon tehtyjä.
VastaaPoistaHyvää joulunaikaa!
Kiva kranssi ja vähän erilainen kuin muiden karkkipuut. Liisa
VastaaPoistaherkullinen kranssi!
VastaaPoistaKiitos paljon kaikille!
VastaaPoistaTämä on kyllä hieno! :) Letkeää loppuvuotta sinne! <3
VastaaPoistaNiin mahtava :)
VastaaPoista