16.12.2016

Kallista korjaamista


Autoon saa uppoamaan rahaa helposti. Yhden jousen uusiminen tulee yllättävän kalliiksi. Yhtään ei helpota se, että Suzukini on niin harvinaista mallia, että tarvikevaraosia on vaikea tai lähes mahdoton saada. Ensimmäistä kertaa sattui nainen katsastamaan autoni. Naiskatsastajat taitavat olla aika harvinaisia myös.

Vietimme Lauluryhmä Candelan pikkujouluja ja töissä oli tarjolla joulupuuroa ja muita herkkuja.
Mulle iski flunssa ja seuraavana päivänä oli kuoron konsertti, johon oli ihan pakko päästä esiintymään. Onneksi flunssa ei ollut niin paha, ettenkö olisi pystynyt laulamaan. Meillä on tänä vuonna poikkeuksellinen ohjelmisto. Laulamme nimittäin jouluisia gospel-kappaleita. Maanantaina on tämän vuoden viimeinen esiintyminen konsertissa. Toivottavasti flunssa on siihen mennessä helpottanut.

Huomenna lentää esikoinen joululomalle kotiin. IHANAA!!

Hyvää viikonloppua!
12 kommenttia:

 1. No enpä ole minäkään nähnyt koskaan naispuolista katsastajaa, vaikka paljon olen katsastusasemilla pyörinyt.

  Flunssaan olen kuullut seuraavanlaisen hoitovinkin: kiehuvan kuumaa vettä vatiin ja iso kasa kuorittuja valkosipulin kynsiä sinne. Päälle villapaitaa, toppatakkia, hanskaa, pipoa ja kaulahuivia. Jalat upotetaan kuumaan veteen heti, kun vain jalat kestää (mielellään tosi kuumaan kuitenkin). Illalla kun tämän tekee ennen nukkumaan menoa, pitäisi aamulla olla paaaaljon parempi olo. Omakohtaista kokemusta ei (vielä) ole.

  Mukavaa viikonloppu! Teillä onkin pienimuotoinen joulu, kun tytär tulee kotiin 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija ja kiitos vinkistä. Onneksi mulla alkaa flunssa nyt helpottaa, mutta mies on alkanut vuorostaan niiskuttamaan. Tytär on nyt lentokoneessa matkalla Amsterdamin kautta kotiin, jee!

   Poista
 2. Autoihin saa kyllä uppoamaan käsittämättömän summan rahaa, aika ajoin harmittaa, mutta toisaalta kun sitä autoakin tarvitsee...

  Katsastusnaista en ole minäkään tavannut, tosin meillä on tuo esikoinen jo muutaman vuoden hoitanut kaikkien autojen katsastuksen, että enpä ole tavannut katsastusmiehiäkään ;)

  Mukavaa viikonloppua ja pikaista parantumista flunssasta!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa kun saatte esikoisen kotiin joulunviettoon!
  Mukavaa tulevaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa, kun tytär tulee jouluksi kotiin!
  Kivaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
 5. Äidille on sitten iloa moninkerroin, kun tytär saapuu kotiin. Tänään ollaan täällä käyty huoltamolla myös. Pitää puskuria vaihtaa, kun kauppareissulla oli toinen auto hiukan naarmuttanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aarg. Toivottavasti näitte tapahtuman tai hän oli jättänyt yhteystiedot. Ärsyttää autojen kolhijat, jotka pakenevat vaivihkaa paikalta. Mullakin on apumiehen ovessa lommo, kun joku on siihen tökkäissyt ilmeisesti auton ovella. Ja takapuskurissa on pieni naarmu, joka tuli työpaikan parkkipaikalla. Tekijä kaasutti pikaisesti paikalta, mutta onneksi työkaveri sai rekkarin ylös.

   Poista
 6. Onko sinulla Suzuk Splash? Yksi lemppariautojani:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin on sen merkkinen. Tykkään itsekin kovasti tästä mallista. Ihan kuin tila-autossa istuisi :)

   Poista

Kiitos kommenteista!