10.3.2017

Minä lyhythiuksisena

Tämän viikon videolla näytän kuvia ajalta, jolloin minulla oli lyhyet hiukset. Aika harva nykypäivän tutuistani on nähnyt minut lyhythiuksisena.

Tänään on kauan odotettu muuttopäivä. Ihanaa, että jatkossa pääsen tekemään töitä omaan työhuoneeseen omien työkavereiden kanssa. Keltaista seinää tulee vähän ikävä. Se oli sellainen piristävä aurinko työhuoneessa.

Olin pakkaamassa toimistolla tavaroita pari vajaata päivää ja toisena päivänä tuli taas yskä ja ääni alkoi lähteä. Toivottavasti uudessa toimistossa on hyvä olla.

Mukavaa viikonloppua!28 kommenttia:

 1. Yhdessä lasten kanssa katsottiin sun videota. Poika kuuli hivenen väärin tuon kohdan "pituutta on vielä sen verran paljon" lapsi kysy että miks sillä vit...aa :D
  Neiti huokas että onpas se ihanan laiha <3
  Yhdessä täällä siis sun videoita ihastellaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahaha, naurusta ei meinannut tulla loppua 😂 Ihana!
   Kiitos Nanni <3

   Poista
 2. Vai sellaisen hiusjekun kehittelit :) Minä jo ajattelin että leikkasitko reippaasti polkan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en ihan uskaltanut niin hurjaa muutosta tehdä :D

   Poista
 3. Minäkin ajattelin, että huh, olipahan radikaali muutos. Itse harrastin ennen hiusten radikaaleja muutoksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä tekis mieli kokeilla jotakin ihan uutta tyyliä, mutta harmi, kun hiukset kasvavat niin hitaasti, että en uskalla leikata niin reilusti, jos vaikka kaduttaa myöhemmin.

   Poista
 4. Heh, minäkin ensin katsoin että tukka lyheni reilusti. Sinulla on niin upeat pitkät hiukset. Olen yrittänyt kasvattaa pitkiä hiuksia, mutta kun ne pääsee tiettyyn pisteeseen, niin pakko leikata. Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liisa. Hiusten kasvattaminen on kyllä hidasta puuhaa.

   Poista
 5. Sinulla on niin upea pitkä tukka. Onneksi et raaskinut sitä leikata!
  Ihanaa viikonloppua sinne!😊💕

  VastaaPoista
 6. Komppaan aiempia. Sinullla on upeat hiukset! Aurinkoista viikonloppua, Kati!

  VastaaPoista
 7. Mä tykkään myös tuosta sinun pitkästä tukasta. Se on upea, kuten koko nainen muutenkin 😘

  VastaaPoista
 8. Älä vaan luovu pitkistä hiuksistasi! Me nelikymppiset naiset olemme leijonanharjamme ylpeitä ja uljaita kantajia:) Myös minä harkitsen aina välillä helpompaa tyyliä, mutta tämä on niin osa minua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on. Mitä kauemmin on tottunut pitkiin hiuksiin, niin sitä vaikeampi siitä on luopua.

   Poista
 9. Pitkä tukka on sun juttu, mutta ei nuo vanhat kuvat ole noloja. Ne ovat sellaisia ajan kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sitä vielä, että liityin sinun lukijaksesi ja tilasin tuon Youtube-kanavan. Käyn kuitenkin aina katsomassa, että mitä olet viikolla puuhannut, nyt sen on nopeampaa.

   Poista
  2. Kiitos paljon Ansu <3
   Niin, se olis itä aikaa ja tyyliä :D Minusta ei oikein ole kuvia, kun ole yleensä itse kameran takana ja olen aina viihtynyt sillä puolen paremmin :)

   Poista
 10. olikohan se vuosi 2007...se lyhyehkö leikkaus oli magee, sopi sinulle erinomaisesti, jos meinaat josku lyhentää :)

  Meillä likka leikkasi samalla tyylillä just 20 cm hiuksiaan ja samalla sitten innostuin itsekin ja lähti myös ainakin se 20 cm...eikä yhtää kaduta...kyllä nää taas kasvaa :)

  Ihan vain vinkki... jos uuteen paikkaa aiot nuo samat verhot, niin pese kuumassa...niissäkin voi olla imeytyneenä niitä sisäilmasaasteita....
  Oma altistumiseni kaikelle sisäilmajutuille on nyt laajentanut oireiluani hajusteisiin....viimeviikolla meni ääni kun eräs harjoittelija oli kylpenyt partavedessään :(
  Samoin mies on joutunut vaihtamaan hajusteensa...Likan hiuslakkakin on aika 'myrkkyä..no en kiellä käyttöä, koska osaa huomioida paikalla oloni ja menee vaikka ulos suihkuttamaan ;)

  Mukavaa uutta työviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu <3
   Kyllähän ne tosiaan kasvaa, onneksi :)
   Kiitos vinkistä. En olekaan vielä laittanut verhoja, joten hyvä, että vinkkasit nyt. Taidankin odotella vielä enkä pistäkään vanhoja verhoja takaisin ikkunaan. Meille on ehkä suunnitteilla yhtenäiset verhot, joten se onkin parempi juttu. Ihan kauheaa, kun olet altistunut niin voimakkaasti kaikelle. Itselläkin on herkistynyt jonkin verran, mutta en noin pahasti ja toivottavasti ei tästä enää pahene.

   Poista
 11. Olisi sulle hyvin lyhytkin sopinut mutta noin tuuheat pitkät hiukset ovat kyllä upeat pitkinä! Mulla myös hetkittäin sellainen olo, että leikkaan polkkapituisen mutta rohkeus ei riitä :) Hyvä että pääsette vihdoin muuttamaan, jospa se olokin siitä ♥ Aurinkoa päivääsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiccu <3
   Kyllä hiusten leikkaaminen reilusti lyhyemmäksi vaatii aika pitkään pohdintaa ja rohkeutta. Onneksi kasvavat takaisin, jos tulisi virheliike :)

   Poista
 12. Sinulle kyllä sopis molemmat, pitkät tai lyhyet hiukset. Mulle ei sovi kun pitemmät...lyhkäsiä en muutenkaan jaksaisi laitella.

  VastaaPoista
 13. Sinulla on todella upeat hiukset!

  VastaaPoista
 14. Onpa sinulla metka hiustenleikkaustyyli! Vaikuttaa toimivalta. Sinulle sopii hyvin pitkät kutrit. Terveisin Tuija

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista!