27.10.2017

Messuantia ja pakkailua Brysselin reissulle

Tämän viikon videolla kävin I love me 2017-messuilla, joista en saanut valitettavasti irti kaikkea, jota olin suunnitellut.
Pakkaan Brysselin reissulla varten vähän virallisempaa vaatetusta ja kokeilin lakritsijauhetta myös rusinoiden kanssa ja se oli ihan hyvää.

Mukavaa viikonloppua!13 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Messut olivat tosi kivat ja nautin ihan täysillä.
  Mukavaa viikonloppua sinulle Kati ❤️

  VastaaPoista
 3. Kylläpä oli messuilla porukkaa. Mukavaa reissua ja hyvää viikonloppua:)

  VastaaPoista
 4. Mulle tehtiin joitakin vuosia sitten laserleikkaus toiseen silmään ja kyllä on kaduttanut jälkeenpäin :(. En näe sillä silmällä enää lähelle, enkä yhtään mitään hämärässä. Ja pimeällä ajaminen on yhtä tuskaa.
  Mutta taisin vaan olla epäonninen. Enimmäkseen olen kuullut laserleikkauksista pelkkää hyvää. Siitä kumminkin iloitsen, ettei molempia silmiä lähdetty korjaamaan, vaan toinen jäi ennalleen. Se on nyt mun luottosilmä :)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen verran vielä lisään, että leikkauksessa oli joku takuuaika, jonka sisällä olisi voinut mennä korjausleikkaukseen ilmaiseksi, mutten enää uskaltanut.

   Poista
  2. Voi ei. Parille kaverilleni on tehty laserleikkaus ja ovat olleet tyytyväisiä, mutta taidan itse jättää väliin juuri tästä syystä. Optikkokin sanoi, että todennäköisesti tulisin katumaan, kun en enää näkisi lähelle, johon on kuitenkin tottunut. Kiitos kommentista Annukka.

   Poista
 5. Täällä yksi, joka haluaa eroon silmälaseista. Menenkin ensi viikolla piilarisovitukseen, se voisi olla ratkaisu lasien ja leikkauksen välillä. Minullekaan tuo leikkaus ei ole ideaali, kun on kuitenkin kaksitehot, enkä taitaisi muutenkaan uskaltaa mennä. Jo piilarisovituskin jännittää :)

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piilareita olen käyttänyt myös silloin tällöin. Varsinkin kertakäyttöpiilarit ovat olleet hyvä ratkaisu, kun käytän piilareita todella harvoi. Keskimäärin kerran kuukaudessa, jos sitäkään. Aamulla piilarit silmiin ja illalla roskiin. Ei tarvitse puhdistella niitä väsyneenä.

   Poista
 6. Ihan oli sun pakkaaminen kun mun elämästä, aina tulee ongelma kenkien kanssa ;)
  Messujen osalta lauantai tais olla päivä jolloin siellä eniten porukkaa.
  Itse olin sunnuntaina ja ihan kivasti pääsi kulkemaan mutta en esim Nyxin osastolle edes mennyt sillä siellä oli hirveä tungos ja jono.Kivaa Brysselin reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulin myös toiselta kaverilta, että sunnuntaina oli ihan hyvä määrä porukkaa. Ensi vuonna taidankin mennä pe tai su :)

   Poista
 7. Taisi olla monenmoista näytteilleasettajaa messuilla. Mukavaa reissua Brysseliin.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista!