30.3.2018

Mitäänsanomaton viikko

Meillä oli kolmena iltana konsertit ja olin niinä iltoina kotona vasta ilta kymmeneltä. Sen lisäksi kelloja siirrettiin, niin menee hetki ennen kuin tottuu taas rytmiin. Tämä viikko onkin ollut toipumista viime viikonlopun keikkaputkesta, joten olen ollut aika saamaton.

Olen sentään yrittänyt putsata kylppärin kaakeleita parina iltana, mutta lähes tuloksetta. Täytyy varmaan käydä ostamassa kunnon kemikaalit, että saan saippuajämät kaakeleista irti.
Vinkkejä otetaan vastaan, millä aineella saa kaakeleista taas kiiltävän puhtaita.

Oikein ihania pääsiäispyhiä kaikille!9 kommenttia:

 1. Ihanaa pääsiäisen aikaa Kati.<3

  VastaaPoista
 2. No onpas kiva kuulla, että joillain muillakin on 'tylsiä' viikkoja ;)
  Huvitti tuo sinin siivoumania, mutta itse olen samanlainen. Minulla on se isompi kärsherin höyrypesuri, sellainen lattialla perässävedettävä ja on muuten hyvä. Itse saan sillä puhtaaksi, tosin suihkutan ensin seinät keittiöön tarkoitetulla pesuaineella, joka poistaa rasvan ja kalkin. Mies vain aina sanoo, että onkohan ne syntyvät höyryt ihan hyväksi, mutta puhdasta ainakin tulee. Taidakin taas pestä pesuhuoneen aj saunan, kiitos vinkistä :)

  Mukavaa 'toimetonta' pääsiäistä, nauti herkuista <3

  VastaaPoista
 3. Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 4. Voi ihanainen Kati:)♥ Tiedätkös kun joka kerta kun katson sinun perjantai terveiset minulle tulee kaamea nälkä..nyt tekisi niiiiiin mieli pastaa:) Teillä on kyllä niin ihana ja kaunis koti♥ Tuo höyrypesuri näytti ihan kätevältä! Mukavaa pääsiäistä❤

  VastaaPoista
 5. Työt vie kyllä välillä kaikki mehut.
  Leppoisaa pääsiäisen aikaa ja muistahan levätä!

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti Pääsiäisesi ei mennyt kokonaan kylppäriä puunatessa. Meillä ainakin tulee paljon kalkkijäämiä ja niitä yritän poistaa laimennetulla sitruunahapolla.

  VastaaPoista
 7. Olipa kiva video ja jotain herkullista valmistit siinä lopussa. Ihanaa alkavaa huhtikuuta sinulle:)

  VastaaPoista
 8. Kuten Päde tuolla totesi, nälkä tulee aina näitä videoita katsoessa. Vinkkejä kaakeleiden putsaamiseen kuulisin minäkin mielelläni. Ajattelin höyrypesuria kokeilla ensi viikonloppuna, kun tuntuu ettei mikään auta. Tai sitten vaan on väärät aineet meikäläiselläkin.

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista!