8.6.2018

Kapustat ja kahvelit kiertoon

Nyt ei laitettu lusikoita jakoon vaan tein muuten vain pienen inventaarion ruokailuvälinelaatikoihin.

Yritän käydä tästä kodista jokaisen laatikon ja kaapin läpi ja laittaa kiertoon jokainen käyttötavara, joihin ei ole koskettu pariin vuoteen.

Mukavaa viikonloppua!
6 kommenttia:

 1. Voi miten olikin suloisia pieniä linnunpoikasia:) Siilejä ei olekkaan täällä meidän suunnalla enää näkynyt samalla lailla kuin ennen ja se on harmi! Ihanan siistit laatikot, täällä odotellaan josko saisi samanlaisen innostuksen itsellekkin:) Tuota tavaraa aina vaan kertyy ihan liikaa, vaikka sitä miten yrittäisi karsia:) Kiva kun saitte tyttären kotiin♥ Mukavaa kesäpäivää ja alkavaa viikonloppua♥

  VastaaPoista
 2. Ihanat linnunpoikaset ja siili ♥ Oot ollut ahkerana, tuo laatikoiden siivous on välillä paikallaan. Mä reilu vuosi sitten siivosin viimeks kun muutettiin mutta taas vois vähän tehdä inventaariota. Hauska idea tuo erunoiden grillaus! Kivaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat linnunpoikaset ja siili <3 Kylläpä tuli siistit laatikot ja nam noita grillivartaita <3
  Mukavaa viikonloppua sinulle Kati!

  VastaaPoista
 4. Samaa olen minäkin tehnyt, eli karsinut keittiön laatikoiden tavaroita. Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Ihanat linnunpoikaset ja siili! Minä olen yrittänyt karsia tavaraa koko huushollista

  VastaaPoista
 6. Voi kun saisi saman tehtyä omille laatikoilleen ja kaapeille. Minäkin vein vettä parina päivänä siileille. Kipot oli nurin, mutta en sitten tiedä, mikä ne oli kaatanut. Siilejä en ole nähnyt moneen vuoteen. Liekö syynä se, että meillä on niin lyhyt nurmikko. Mukavaa keskiviikkoa!!!

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista!