1.6.2018

Pieni minimalisti herää minussa

Tällä viikolla tuli tehtyä guacamolea, burritoja ja läskisoosia. Kauppaan oli ilmestynyt hyviä ruotsalaisia uusia perunoita.

Olen pikkuhiljaa alkanut karsia turhaa tavaraa kaapeista.

Tässäpä tämän kertainen vlogi-video.
Oikein ihanaa kesäkuun ensimmäistä päivää!
4 kommenttia:

 1. Voi Kati näitä sinun videoita:)♥ Olen ihan "muutaman" katsonut ja aina katsomisen jälkeen muistutan itseäni "Älä kato niitä ikinä enää nälkäisenä..":)) Massu kurnii niin että kuuluu naapuriin asti..:D Näytti kyllä niin herkullisilta kaikki! Täälläkin on yritetty pyrkiä tuohon "mahdollisimman vähän tavaraa"..aina ei onnistu, kun olen sellainen tavaroiden hamstraaja sitten kuitenkin:) Mukavaa alkanutta kesäkuuta ja ihanaa viikonloppua♥

  VastaaPoista
 2. Perjantain tähtihetki ♥ Tietkö minussa on myös viimeisen parin vuoden aikana herännyt minialisti! Johtuuko se keski-iästä vai siitä että niin paljon on kaikkea kaikkialla, infoa tulee joka tuutista kokoajan ja tavaraa on kaupat pullollaan, niin jotenkin sitä haluaa karsia jostain, jotta elämä kevenee? Läskisoosia olen viimeksi syönyt lapsuudessa kun mummo teki sitä aina jo edesmenneelle papalle ♥ Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Tavaran määrää olen itse karsinut esim. kierrättämällä kirpparilla ja sitten osa lahjoituksina sekä Uff:n laatikkoon viemällä. Pari kassia on menossa HM:lle, että voivat niistä taas saada raaka-aineita johonkin (toivonmukaan hyödylliseen). Lisäksi ostan laatua ja designia kotiin.

  VastaaPoista
 4. Tämä on viikon paras blogihetki ja minä oon ratkassu "ongelman" sillä, että otan ruuan ja alan kattomaan ;) mukavaa kesäkuuta kaikille Päivi*

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista!