9.8.2015

Uusi videokamera ♥︎Nyt pääsen oikein toden teolla filmaamaan liikkuvaa kuvaa. Ostin nimittäin itselleni uuden videokameran Gigantista. Kamera maksoi 399 euroa. Myöhästyin kesän eduista parilla päivällä, joka pikkasen harmittaa. Edun arvo olisi ollut 280 euroa ja siihen olisi sisältynyt pilvipalvelua ja ehkä jotakin ohjelmaa. Ei ilmeisesti kuitenkaan mitään kongreettista lisävarustetta.

Tässä videossa kerronkin omin sanoin kamerasta ja testailen sitä pihallamme.
Voi apua, että oma ääni kuulostaa videolla hölmöltä ja sitä kuuntelee niin kriittisesti :D
Jälkeenpäin miettii, että tuonkin olisi voinut sanoa toisella tavalla jne.
No mutta... kun on ihan ensimmäisestä kerrasta kyse, niin menköön nyt sitten, hahhahahha.Voi, kumpa olisin hankkinut tämän laitteen ennen pohjoisen lomareissuamme. Olisin saanut paljon parempilaatuista videokuvaa tällä, koska kuvanvakaaja on ihan eri luokkaa kuin tavallisessa mikrojärjestelmäkamerassa.


5 kommenttia:

 1. Moikka. No nyt alkaa olla videoita kateltavana (hyvä vain).
  Kyllä mulla olis enemmän ko harmittanu jos olisin myöhästyny tuomosesta tarjouksesta vain pari päivää :O.
  Mieki olen joskus haaveillu videokamerasta mutta aina on jääny ostamatta ja nyt sitä ei niin tarvikhaan(ainaki nyt tuntuu siltä). Nyt onki luvassa sinnekki hyvä kuvausilma.

  VastaaPoista
 2. Mulla ei oo koskaan tullut mieleen kuvata videokameralla! Eikä ostaa sitä. On silti mukava katsoa toisten viedoita. Itse kuulostan ihan hullulta, kun katson itseäni videolla...Onnea vain ostoksesta, vaikka harmillisesti menetitkin tarjouksen. Kivaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
 3. Onnea uudesta kamerasta ja hyviä kuvia!

  VastaaPoista
 4. Onnea uudesta kamerasta ja mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista!