14.8.2015

Yksinkertaisen tyylikäsMeillä ei ole ollut pöytäkonetta lähes kymmeneen vuoteen. Olen hyvin pärjännyt tähän asti läppäreillä. Nykyinen, viisi vuotta kovassa käytössä ollut MacBook Pro, on kuitenkin muistiltaan pienimmästä päästä eivätkä tehot riittäneet käsittelemään isoja videotiedostoja ja muisti on ollut äärirajoilla siitä lähtien kun hankin minijärkkärin ja videokameran. Lisäksi läppärin vanha editointiohjelma kaatuili ja teki videoiden editoinnista tuskaa. Muuten kone on ihan mahtava eikä sen kanssa ole ollut mitään ongelmaa. Se jää edelleen kovaan käyttöön, kunhan vähän siivoan sen muistia.

Mietin jo isomman läppärin hankkimista, mutta totesin, että edullisempaa olisi kuitenkin hankkia pöytäkone, joka olisi tehokas eikä maksa niin paljon kuin kannettava, samalla muistilla varustettuna.

Apple miettii tuotteissaan yksityiskohdat tarkasti. Myös tuotteiden pakkaus on ajateltu viimeisen päälle. On ihan uskomatonta, että kone kaikkine varusteineen, mahtuu tähän pieneen laatikkoon. Laatikosta löytyy ainoastaa yksi johto, joka on virtajohto. Muita piuhoja ei ole, vaan kaikki toimii langattomasti. Kone on ollut nyt 6 päivää käytössä ja olen tosi tyytyväinen.

Tässä lyhyessä videossa puran koneen pakkauksestaan.Kone on nyt vallannut puolikkaan kampauspöydästäni, mutta täytyy ajan kanssa miettiä kunnollista sijoituspaikkaa.

imac hiiri
imac näppäimistö näppis
imac

14 kommenttia:

 1. Ompa se fiini ja näppärä.

  VastaaPoista
 2. Ai kun upee kone! Mahtoi olla aika kallis?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näistä saa pulittaa vähän pitemmän pennin, mutta ovat kyllä kestäviäkin.

   Poista
 3. Voihan nam! Tahtoo kans uuen konheen...mutta mie meinasin vielä läppärillä jatkaa. Mutta Mäcci tullee, son poka varma! Saapi kaikenmaailman windouwssit lähteä käppässeen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo suosittelen, meilä ei ole tässä talossa ennää yhen yhtäkään Wintoosaa käytössä, eikä tule :D

   Poista
 4. Tämmöstä meillekin on kuulemma jo jonkin aikaa puhuttu :D
  Mun Air huutaa koko ajan että käynnistyslevy täynnä... :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tästä ei heti ole muisti täynnä kun on 1 TB:n verran. Läppärissä mulla on vain 8 gigaa ja vallan mainiosti on riittänyt viisi vuotta ja riittää edelleen kun jatkossa siirrän kuvamateriaalin iMaciin :)

   Poista
 5. Hieno peli. Onnea omistajalle tästä ♥

  VastaaPoista
 6. Oih! On se hieno... minulla tälläinen pikku sisko sinun koneelle MacBook Air! Kotona tuttavallisemmin Airi vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Airi on kyllä näppärä kooltaan. Tyttärelläni on Airi ja se on ihan huippukevyt ja ohut.

   Poista
  2. On tosiaan :) Pujahtaa näppärästi pienempäänkin kassiin ja akku kestää todella kauan!

   Poista

Kiitos kommenteista!