13.1.2017

Turhautunut fiilis

Tällä viikolla olen ehtinyt touhuta vaikka mitä.
Olen käynyt teatterissa, jossa en ole käynyt vuosiin.
Kävin myös hiihtämässä. Edellisestä hiihtokerrasta olikin kulunut vaivaiset 20 vuotta.

Turhautumistakin olen kokenut sisäilmaongelman saralla. Toimisto, johon muutin huonoa sisäilmaa pakoon, osoittautui myös huonon sisäilman pesäkkeeksi. Nyt olen taas vaihtanut toimistoa ja tilanne näyttää hyvältä ainakin tällä hetkellä. Oireet ovat pysyneet aisoissa siellä.

Mukavaa perjantai 13. päivää kaikille 💕
Ja hyvää viikonloppua. Meidän opiskelija lentää sunnuntaina takaisin Skotlantiin.
16 kommenttia:

 1. Ihana suklaaherkku <3
  Kylläpä on haastavaa nyt tuon hyvän sisäilman löytäminen, toivottavasti tämä nykyinen tila on hyvä.
  Mukavaa perjantaita ja tulevaa viikonloppua sinulle Kati <3

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti uudessa toimistossa ei tule ongelmia. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Minä en ole hiihtänyt ala-asteen jälkeen.😀
  Mies kyllä tykkää käydä hiihtämässä silloinkun on hiihtokelit. Eli aika harvoin pääsee.
  Pizza näyttää taas niin herkulliselta!😋
  Ihanaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 4. Voi kurjuus tommosia sisäilmajuttuja. Ihan suututtaa, kun monet joutuu jo päiväkoti-ikäisistä asti kärsimään noista ongelmista.

  Mutta aah, kunpa pääsiskin hiihtämään. aina kun ollaan toiveikkaita, että kohta on tarpeeks lunta, niin eikös se jo seuraavana päivänä sula. Vähän vaikuttaa siltä, että taitaa jäädä haaveeksi tältä talvelta, mutta onhan tässä vielä aikaa.

  Iloista viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. On kurjaa toi sisäilman ongelman kanssa. Toivottavasti nyt löytyi sulle parempi paikka.

  VastaaPoista
 6. Voi, että on kurjaa tuon sisäilmaongelman kanssa. Ihanaa suklaaherkkua. Olen ollut kova hiihtämään, mutta nyt viimevuosina on jäänyt vähemmälle. Harrastin lumilautailua, mutta viime keväänä ostin laskettelusukset, joten taitaa tuo lautailukin jäädä vähemmälle. Sanoin miehelleni, että ostan sukset,etten aio enää sitten 80-vuotiaan lautailla. Hyvää viikonloppua tv Lisa

  VastaaPoista
 7. Peukutan että löytyy toimisto jossa et oireile, tosi kurjaa! Mutta suklaaherkku vaikutti hyvälle ja takuulla maistuukin kun on fazerin sinistä :) Mä en oo hiihtänyt vuosiin mutta luistellut kyllä ja olis viikonloppunakin tarkoitus mennä. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 8. Kurjia nuo sisäilmaongelmat. Niitä on nyt ihan liikaa. Minäkin kävin katsomassa Jyrkiboyn. Se oli tosi hyvä. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 9. Voi tuo sisäilmaongelma harmittaa sun puolesta niin hurjana. TYökaverini kärsii samasta ongelmasta ja hän on käynyt kokeilemassa niin monta osastoa että alkaa osastot loppumaan kesken. Hän on aina tosi flunssainen ja pahimmillaan kuumeileekin. Ei ole kiva että oma terveys on vaarassa.
  Toi sun suklaaherkku näyttää ihan liian hyvältä.

  VastaaPoista
 10. Toivottavasti nyt kaikki järjestyy. Hometalokeissin kokeneena, tiedän miten tärkeää on hyvä sisäilma. <3 Vitsi tuota herkkua <3

  VastaaPoista
 11. Hauskaa, että olet tehnyt asioita, joita et ole päässyt tekemään pitkään aikaan! Minunkin pitäisi bongailla, jos jossain menisi hyvä teatteriesitys...

  VastaaPoista
 12. Sun videot on aina niin ihania.

  VastaaPoista
 13. Voi tuota sinun ääntä....arvaa, kun aamulla katsoin tän videon niin alko niin haluttaan noita torttuja...ja nyt on kuijotuskuukausi meneillään :)ILoa alkavaan viikkoosi

  VastaaPoista
 14. Viime jouluna tuli vähän samantyylinen suklaaherkku tehtyä ja oli muuten hyvää! Kokonaan jo unohtanut sen, kunnes muistui mieleen kun näin tämän. Nam, nam. Kivaa viikkoa Kati!

  VastaaPoista
 15. Mä olen hiihtänyt viimeksi yläasteella!

  VastaaPoista
 16. Mun on tullut tehtyä tuota suklaalevypiirakkaa kanssa joskus aikaa sitten, mutta en edes muista milloin viimeksi! Kiitti tästä muistutuksesta siis :)

  Sisäilmaongelmat on kyllä niiiin inhottavia :( toivottavasti löytyisi sulle paikka, jossa saisit työskennellä ilman ongelmia..

  VastaaPoista

Kiitos kommenteista!