1.12.2017

Pestopastaa ja uusi himmeli

Hyvää joulukuun ensimmäistä päivää.

Tässä taas tämän viikon touhuja videotaltiona. Tein tällä viikolla makaroni-jauhelihamössöä sekä pestopastaa, joka on ollut meillä jo pitkän tovin tauolla, kun syötiin sitä aiemmin kyllästymiseen saakka ja täytyy sanoa, että jopas maistui taas hyvältä pitkästä aikaa.

Enpä pystynytkään olla pilleistä vielä erossa, vaan tein vielä yhden pillihimmelin.

Ensi viikolla onkin varmaan jo jouluisempi koti, kun kaivan koristeet kaapista taas esille.
Mukavaa viikonloppua.




13 kommenttia:

  1. Meilläkin oli pitkästä aikaa pestopastaa. Kyllä maistuikin hyvälle.

    VastaaPoista
  2. Pestopasta on tuttu ruoka täälläkin :) Nuo hiukset sopii sulle kyllä hyvin :)Ihanaa, kun tyttäresi tulee pitkäksi aikaa kotiin! Ikävä on ollut varmaan suunnaton <3 Käynpä kurkkaan tuon sun talosi, piparitalon :)

    VastaaPoista
  3. Enpä ole muuten minäkään tehnyt vähään aikaa pestopastaa, kiitos siis muistutuksesta.
    Ihanaa joulukuun ensimmäistä iltaa!

    VastaaPoista
  4. Minä en olekkaan koskaan tehnyt tuollaista pestopastaa..täytyykin kokeilla:) Kyllä sinä vaan olet taitava käsistäsi❤ Mukavaa joulukuuta❤

    VastaaPoista
  5. Hyvä kun muistutit, pestopasta on hyvää ja helppoa! Vinkkinä Lidlin pesto on musta parasta ikinä, kannattaa kokeilla jos et vielä ole maistanut. Mukavaa viikonloppua ♥

    VastaaPoista
  6. Enpä ole koskaan syönyt pestopastaa :) Himmeleitä syntyy kuin sieniä sateella. Minulla on tarvikkeet, mutta en ole tehnyt tänä vuonna. Olen tehnyt joka vuosi sellaisen. Varmasti mukavaa saada tytär kotiin. Mukavaa sunnuntaita!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liisa. Nyt on tullut tehtyä aika monta himmeliä :)
      On kyllä mukava saada hänet taas kotiin.

      Poista
  7. Meillä lapset söivät makaroonipataa viime viikolla ja juuri silloin mietin, että pitäisiköhän tehdä pestopastaa tällä viikolla. Olipas se yhteensattuma. Minun pestopastareseptissäni ei olekaan kanaa, joten voisin kokeilla heittää sitäkin sekaan.
    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista!