3.3.2015

Meksikolaista mättöä

Lauantaina tuli tehtyä, pojan toiveesta, meksikolaista ruokaa. Yleensä teen omalla tyylillä ja erilaisilla variaatioilla, eikä ohjeita tule katsottua. Tällä kertaa tein chili con carne -kastikkeen kaupan valmiista maustepussista (Santa Maria Tex Mex Chili Con Carne -mausteseos), joka on helppo ja nopea.

Aloitan aina guacamolen tekemisellä, koska laitan sen jääkaappiin tekeytymään, siksi ajaksi kun teen kastikkeen ja muut valmistelut. Olin ostanut kaupasta chilimausteseosta, joten kokeilin sitä ensimmäistä kertaan. Yleensä maustan guacamolen itse mm. korianterilla, mustapippurilla ja cayennepippurilla. Kun olen saanut guacamolen jääkaappiin, valmistelen lisukkeet ja teen kastikkeen.

Osa perheestä käärii lisukkeet tortillan sisään, mutta itse tykkään syödä nacholastujen kanssa.









2 kommenttia:

  1. Oletpa hienosti tehny kollaasit.

    VastaaPoista
  2. Hyvät kuvat ja kollaasit ja varhmaan hyvät syötävätki.

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista!